Connect with us

Muzica

Rengle şi Olivia Addams ne urează “Merry Tik Tok”

Bianca Bujor - Editor Coordonator

Published

on

Rengle și Olivia Addams lansează piesa Merry Tik Tok, următorul episod din sezonul doi Double Challenge. În primul video, cei doi artiști au arătat imagini din sala de dans, unde au pregătit, împreună cu Tik Tok-eri cunoscuți din România, coregrafia pentru piesă, iar acum aduc melodia, care îmbină perfect universul Crăciunului cu dansul și dă o stare de bine. În clip, care este un video vertical, potrivit pentru Tik Tok, apar, împreună cu Olivia și Rengle, și Tik Tok-eri precum Emilia Darie, Aris Negoiță și Louisfmlr, dar și Oscar, câinele Oliviei. 

 

 

 

“A fost fascinant să lucrez cu Emil. Îmi amintesc că l-am văzut acum câțiva ani la “Românii au talent” și mă gândeam: “wow, tipul ăsta e o legendă!”. Mi-am dorit foarte tare să-l întâlnesc și să bem o cafea împreună, dar niciodată nu mi-am imaginat că voi avea ocazia să lucrez cu el într-un proiect atât de frumos. Energia lui e contagioasă, aveam dubii că vom reuși să terminăm la timp tot acest proiect, dar de fiecare dată el a adus o stare bună, foarte mult entuziasm și optimism că putem face asta. Am intrat în vibe-ul lui, ne-am distrat foarte tare și am reușit. Îi mulțumesc lui Emil pentru această oportunitate, sunt mândră de ceea ce a ieșit, iubesc faptul că suntem pe aceeași lungime de undă și mă bucur nespus că le putem arăta tuturor proiectul nostru iubit. Vă așteptăm la masa de Crăciun cu o cană de ciocolată fierbinte în mână și să ne ascultați cântându-vă Merry Tik Tok cu foarte multă dragoste”, a spus Olivia.

 

“Am învățat multe de la Olivia, iar piesa, care s-a născut în doar câteva ore petrecute în studio, te introduce în universul Crăciunului și al timpului petrecut pe Tik Tok în această perioadă. La filmări ne-am distrat foarte tare, pentru că au fost prezenți și mulți prieteni din mediul online. Așadar, vă doresc Merry Tik Tok, mult dans în viețile voastre, fericire și zâmbete”, a declarat Rengle.

 

Piesa Merry Tik Tok a apărut în urma unei sesiuni cu REALM, care semnează producția. Melodia a fost scrisă de Olivia Addams și Rengle și compusă de Olivia, Rengle și REALM.

 

Comentarii

comments

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending