Connect with us

Business

Repatrierea decedaților la nivel profesional

Published

on

Pierderea unei persoane dragi în afara țării necesită repatriere pentru a aduce corpul înapoi în țară la familia îndoliată.

Repatrierea persoanelor decedate din străinătate se face doar conform cerințelor prevăzute de legea din țara noastră și conform prevederilor legii din țările străine de unde este necesară repatrierea.

Moartea unei persoane dragi aduce suferință, iar repatrierea poate dura deseori mai multe zile. Firmele de pompe funebre oferă servicii de repatriere la nivel profesional într-un timp cât mai scurt.

Firma de pompe funebre Rainbow Dorobanțu oferă servicii funerare de calitate și repatrierea decedațiilor indiferent de țară și localitatea în care este solicitată repatrierea. Firma se ocupă cu întocmirea actelor necesare dar și de transportul decedatului în condițile cerute de lege.

Repatrierea decedațiilor se pot face în diferite variante, in funcție de cerințele clienților.

Echipa Rainbow Dorobanțu oferă variantele de repatriere pe cale aeriană, terestră sau în unele cazuri repatrierea cenușii dacă s-a făcut incinerarea. Indiferent de variantele de repatriere toate sunt realizate profesional cu acte și în condiții optime de igienă.

Trasportul terestru se face cu autovehicule funerare care sunt dotate cu sisteme speciale pentru conservarea corpului celui decedat.

Repatrierea cu transport aerian este mai complex. Trupul neînsuflețit este transportat într-un sicriu special, căptușit cu zinc. Transportul aerian se va face până la cea mai apropiată localitate de destinația cerută de familia care a cerut repatrierea.

Repatrierea cenușii celui în neființă în urma incinerării se realizează cu toate documentele pentru ca cenușa să ajungă la familia îndoliată către adresa de destinație.

Echipa noastră este formată din oameni care au acumulat experiență în serviciile funerare. Fiecare serviciu funerar este îndeplinit cu atenție și cu respect pentru fiecare client și față de cel în neființă.

Advertisement

Servicii funerare București Rainbow Dorobanțu oferă transport funerar internațional la nivel profesional. In cele mai cumplite momente echipa noastră oferă consultanță gratuită la orice oră. Pentru mai multe informații ne puteți gasi la sediul firmei din București, telefonic sau online. Veți primi un răspuns în cel mai scurt timp.

Mai multe informații: Adresa București, Str. Leoata nr. 14, sector 6

Email: funerarerainbow@yahoo.ro

Telefon: 0753.30.40.50

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending