Connect with us

Business

Repatrieri impecabile din partea personalului care stie sa arate compasiune !

Published

on

Ne doare despartirea de cei dragi, acesta fiind una dintre cele mai grele incercari ale omului de pe acest pamant, dar cand avem un deces in familie se impune sa strangem randurile si sa actionam ca organizarea ceremoniei funerare sa fie impecabila.

Inmormantarea este, daca vreti “petrecerea de ramas bun” pe care o dam in  memoria decedatului. Tocmai de aceea dorintele referitoare la locul si felul inmormantarii trebuie respectate. A spus omul ca doreste incinerare, indiferent cate comentarii s-ar face pe acest subiect, sa se faca dupa cum a zis el. Anumite dorinte sunt bizare. Unul doreste sa fie dus cu muzica la groapa, altul sa fie inmormantat cat mai departe de sotie, sa i se puna sub perna o anumita fotografie, carte sau obiect, sa ii fie adusa iubita din tinerete, incercati sa ii faceti pe plac, fiindca alte dorinte nu i le mai puteti indeplini!

Procedati la fel cu cei plecati departe de tara, care lacrimeaza cat sunt vii de cate ori aud o veste trista din Romania: ca sunt inundatii, ca a fost incendiu in nu stiu ce club, ca zapada a acoperit si paralizat totul!

Este greu sa te duci dupa un mort in Italia, tu, un om obisnuit si extrem de indurerat pe deasupra, dar nu uita ca ai in echipa de la Repatriere-decedati.ro un partener de nadejde, plin de compasiune care tine cont de dorintele tale in calitate de apartinator si de dorintele celui decedat si le indeplineste, in masura in care acestea nu contravin legislatiei internationale.

Daca aveti nevoie de repatriere decedati Italia va recomand sa alegeti firma potrivita dupa urmatoarele criterii:

-structura impecabila a site-ului oficial. Acest lucru spune totul despre furnizorul de servicii. Este capabil sa ofere servicii de calitate premium cel care are informatii complete pe site, pagini online prietenoase, chiar daca domeniul sau de activitate este trist,  design profesionist, exprimarea fara greseala.

-raspunde rapid solicitarilor. Promptitudinea cu care trateaza problemele clientilor demonstreaza capacitatea de a realiza repatrierea rapid, fara incidente, perfect. Firma care isi organizeaza angajatii in asa fel, incat mereu sa fie cineva la dispozitia clientilor este interesata sa ajute toti oamenii si dovedeste respect fata de toti oamenii cu care vine in contact

-baza materiala de care dispune. O firma funerara de succes are mai multe masini autorizate si pregatite oricand sa aduca decedati din statele europene. Ea dispune de sicrie, accesorii pentru sicrie, imbracaminte, cruci, aparatura si echipamente cu care sa faca toaletarea complete a trupului neinsufletit si imbalsamarea lui.

-experienta profesionala, concretizata intr-un numar mare de clienti multumiti.

-personal bine pregatit, plin de compasiune, dar si cunoscator al legsilatiei in vigoare sa  nu apara incidente in timpul repatrierii.

Advertisement

-costuri rezonabile. Oricine, oricat ar fi de indurerat, trebuie sa admita ca este foarte dificila si costisitoare aducerea unui mort in doua sicrie tocmai din Italia in Romania, dar apartinatorii sa isi poata permite acest lucru. Firma sa nu perceapa preturi astronomice.

-sa existe si posibilitatea unor corecturi postume atat de dureroase pentru familie. Sa fiu mai clara! Exista romani care au fost ingropati in Italia, cu toate ca si-au exprimat dorinta de a fi adusi acasa, sa isi doarma somnul de veci. Pentru ei, sa se poata face dezhumari si transport ramasite. Si celor care au fost incinerati acolo sa li se poata aduce urnele cu cenusa in tara. Acestea sunt noutati introduse de firma Repatriere-decedati.ro menite sa multumeasca si sa linisteasca pe toata lumea. Am vazut mame care nu mai au liniste, fiindca isi stiu copiii inmormantati departe, in pamant strain. Acum, ele ii pot aduce pe cei dragi acasa cu un telefon si un contract semnat cu firma prezentata mai sus. Numai cine nu s-a confruntat cu o astfel de problema nu intelege cat de important este ca omul apropiat sa fie adus acasa si condus pe ultimul drum de ai sai!

-repatrieri cost zero, cand decesul s-a produs in urma unui accident rutier. Este o nedreptate crasa ca, dupa ce ca un om a fost lovit in plin pe trecerea de pietoni si a murit departe de ai sai, repatrierea sa sa fie suportata  tot de catre familie. In multe dintre cazuri, familia se compune din 4-5 copii minori si o sotie neajutorata financiar, tocmai de aceea sotul a ales sa plece sa lucreze in afara.

-asistenta juridica pentru recuperari daune in caz de deces in urma unui accident rutier.

Pe site-ul firmei recomandate de mine apartinatorii pot citi materiale interesante despre toate acestea, plus urmatoarele informatii utile: reguli generale de repatriere, documente necesare repatrierii, sicrie de repatriere, repatriere pe cale rutiera sau aeriana, toaletare si servicii de imbalsamare profesionala, asigurarea serviciilor de inmormantare si in localitatea decedatului.

Citind explicatiile referitoare la sicrie de repatriere intelegem ca decedatul nu poate fi transportat atatia kilometri in oprice sicriu, ci in doua sicrie, unul din lemn masiv, cu model in sase colturi si altul din zinc si este obligatoriu ca acestea sa fie de dimensiuni standard.

In plus, ele vin la pachet cu lenjeriile. Numai acest exemplu subliniaza efortul firmelor de repatriere care fac totul la superlativ sa multumeasca familiile apartinatorilor si sa demonstreze respect fata de cel decedat.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending