Connect with us

Eurovision

Repetiţii Eurovision 2010 – ziua 2 (timp real) (video)

Published

on

 

9. Polonia – Marcin Mrozinski – Legenda:

Prestaţia live a fost perfectă în prima parte, însă pe final a fost o desincronizare între solist şi backing. Show nu prea a avut, ci doar câteva dansatoare îmbrăcate în costume naţionale. Prima impresie: 50 % în Finală.

10. Belgia – Tom Dice – Me and my guitar:

Doar el şi chitară lui – cam aşa a arătat prima repetiţie a Belgiei, fără show şi fără backing. Prestaţia live a fost perfectă. Prima impresie: 100 % în Finală.

11. Malta – Thea Garrett – My dream:

Cea mai bună prestaţie live de astăzi, însă piesă a rămas la fel de plictisitoare. Nu a avut show, dar a avut backing. Prima impresie: nu se califică în Finală.

12. Albania – Juliana Pasha – It’s all about you:

Încă o interpretare live foarte bună, însă lipseşte show-ul. Îmi place scena cu globuleţe violet. Prima impresie: 100 % în Finală.

13. Grecia – Giorgos Alkaios & Friends – Opa:

Cea mai mare surpriză de astăzi. Show-ul cu lumini excelent, alături de o interpretare live energică şi de excepţie. Îmi place foarte mult că se observă pasiunea interpretării. Prma impresie: 100 % în Finală.

14. Portugalia – Filipa Azevedo – Ha dias assim:

Toate interpretările live au fost perfecte până acum, iar Filipa nu face excepţie. Mi-a plăcut că au ştiut să scoată la maxim potenţialul scenei folosind acele cristale colorate. Prima impresie: nu se califică în Finală.

15. Macedonia – Gjoko Tanevski feay. Billy Ziveri & Pejcin – Jas ja imam silata:

Gjoko sună surprizator de bine live. Pe scenă sunt trei fete frumoase, dintre cele care apara şi în videoclipul oficial şi trei cutii. Aştept ca dintr-o cutie să iasă Billy când îi vine momentul să interpreteze, însă acesta soseşte din stânga scenei şi falsează la greu stricând toată treaba bună pe care a făcut-o Gjoko până în acel moment. În schimb din cutie iese Pejcin cu chitara. Prima impresie: nu se califică în Finală.

16. Belarus – 3+2 – Butterflies:

Încă o prestaţie live foarte bună, dar piesa rămâne undeva pierdută. Au stat în poziţie drept şi nu au avut show. Prima impresie: nu se califică în Finală.

17. Islanda – Hera Bjork – Je ne sais quoi:

Ultima repetiţie de azi este în ton cu restul zilei, Hera oferind o interpretare live de excepţie. Prima impresie: 100 % în Finală.

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Eurovision

Consiliul de Administraţie al TVR a aprobat participarea la Eurovision 2019

Published

on

Foto Credit: TVR
 

Consiliul de Administraţie (CA) al TVR a aprobat înscrierea României la cea de-a 64-a ediţie a Eurovision Song Contest (ESC), în limita bugetului aprobat pe anul 2019.

Potrivit calendarului stabilit de European Broadcasting Union (EBU), organizatorul competiţiei, lista finală a ţărilor înscrise urmează a fi anunţată la finalul anului. Anul viitor, competiţia muzicală va avea loc în Israel, în luna mai, după ce Netta a câştigat Eurovision 2018 de la Lisabona, cu piesa “Toy”.

Concursul Eurovision este cea mai importantă competiţie muzicală internaţională, organizată de EBU – cea mai mare asociaţie a televiziunilor publice din Europa. European Song Contest (ESC) se desfăşoară în fiecare an, începând din 1956. Show-ul este unul dintre cele mai longevive şi mai urmărite programe de televiziune din lume, fiind transmis atât în Europa, cât şi în Australia, Asia şi Statele Unite.

Televiziunea Română, membră a EBU, este organizatoarea Selecţiei Naţionale şi participă la competiţia europeană din anul 1993.

Cele mai bune performanţe ale României la acest concurs au fost: de două ori locul al treilea (Luminiţa Anghel & Sistem – Kiev, 2005; Paula Seling şi Ovi – Oslo, 2010) şi o dată locul al patrulea (Mihai Trăistariu – Atena, 2006). Melodia românească cu cel mai mare punctaj obţinut în finala Eurovision (172 de puncte) este Tornero, interpretată de Mihai Trăistariu.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Eurovision

Netta Barzilai a ajuns la Tel Aviv. Câştigătoarea Eurovisionul a spart trofeul primit la Lisabona!

Published

on

Foto Credit: Getty Images
 

Câştigătoarea concursului Eurovision de anul acesta a ajuns acasă şi a fost întâmpinată de fani cu ovații, anunta Telejurnalul TVR. 

Imediat după ce a primit trofeul de sticlă, de emoţie, l-a scăpat pe jos şi l-a făcut ţăndări. Din fericire, însă, organizatorii aveau unul de rezervă, aşa că Netta Barzilai nu a plecat acasă cu mâna goală.

Încă de la aeroport, Netta a promis un mare concert, chiar diseară, la Tel Aviv, împreună cu mai mulţi artişti.

Mulţi israelieni sunt mândri de Netta şi spun că, în acest moment, e unul dintre cei mai importanţi ambasadori ai ţării.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Eurovision

Eurovision 2018 a fost castigat de Israel cu melodia “Toy”

Published

on

Foto Credit: TVR
 

Israel a câștigat finala Eurovision 2018 de la Lisabona, Portugalia. Cântăreața în vârstă de 25 de ani, Netta Barzilai, a interpretat piesa Toy și a cumulat 529 de puncte. Pe locul al doilea şi al treilea s-au clasat Cipru, cu 436 de puncte, respectiv Austria, cu 342 de puncte.

Netta Barzilai, reprezentanta Israelului, a câștigat finala Eurovision 2018, cu piesa ‘Toy’, pe scena Altice Arena din Lisabona, Portugalia.

Israelianca a fost marea favorită încă din săptămânile care au precedat semifinalele. Piesa ‘Toy’ este un apel la emanciparea femeilor împotriva tuturor formelor de hărţuire.

Israel a primit 529 de puncte.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement

Trending