Connect with us

Eurovision

Repetiţii Eurovision 2010 – ziua 1 (timp real- video)

Published

on

Reclame

1. Republica Moldova – Olia Tira & Sun Stroke Project – Run away:

Prima repetiţie pentru ţara prietenă şi vecină începe bine. Olia a evoluat foarte mult din punct de vedere vocal, însă vocea masculină are în continuare mari probleme, observându-se deja două desincronizări. Show-ul, deşi nu este cel final, a fost decent. Prima impresie: 100 % în Finală.

2. Rusia – Peter Nalitch – Lost and forgotten:

La Rusia, parcă, s-a mai reglat sunetul. Peter a fost perfect din punct de vedere vocal, însă show-ul a lipsit cu desăvârşire. Prima impresie: 100 % în Finală.

3. Estonia – Malcolm Lincoln – Siren:

Cred că este cea mai mare surpriză de până acum. Pe cea mai ciudată piesă din concurs, piesă care părea foarte greu de interpretat, Robin a dat clasă multor interpreţi. Din ce am văzut, show-ul va fi foarte ameţitor pe refren, camerele învârtindu-se în jurul solistului. Prima impresie: 60 % în Finală.

4. Slovacia – Kristina – Horehronie:

A venit că o dezamăgire pentru mine, doarece Kristina a avut câteva scăpări pe interpretare. Show-ul a rămas acelaşi, cu oameni îmbrăcaţi în copaci, deoarece piesă este dedicată copacilor. Prima impresie: 100 % în Finală, posibilă câştigatoare a Semifinalei.

5. Finlanda – Kuunikuiskaajat – Tyolki ellaa:

Cea mai neplăcută surpriză de azi. Au cântat într-un falsetto continuu, au avut multe desincronizări, show-ul a lipsit cu desăvârşire. Prima impresie: 50 % în Finală.

6. Letonia – Aisha – What for? (Only Mr. God knows):

Extraordinar! Cea mai bună prestaţie live de până acum. Cred că piesa această va fi ,,dark horse” anul acesta. Aisha arată super. Din păcate nu au avut show. Prima impresie: 100 % în Finală, posibilă câştigatoare a Semifinalei.

7. Serbia – Milan Stankovic – Ovo je Balkan:

La egalitate cu Aisha! Perfect! Cel mai bun show pe ziua de azi, inspirat un pic de la Ani Lorak, şi multă veselie pe chipul lui Milan. Prima impresie: 80 % în Finală.

Advertisement

8. Bosnia & Herzegovina – Vukasin Brajic – Thunder and lightning:

Nu a avut probleme solistul, însă nici nu a scos piesa fadă în evidenţa. Show nu a avut. Prima impresie: nu se califică în Finală.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending