Connect with us

Eurovision

Repetiţii Eurovision 2010 – ziua 1 (timp real- video)

Published

on

 

1. Republica Moldova – Olia Tira & Sun Stroke Project – Run away:

Prima repetiţie pentru ţara prietenă şi vecină începe bine. Olia a evoluat foarte mult din punct de vedere vocal, însă vocea masculină are în continuare mari probleme, observându-se deja două desincronizări. Show-ul, deşi nu este cel final, a fost decent. Prima impresie: 100 % în Finală.

2. Rusia – Peter Nalitch – Lost and forgotten:

La Rusia, parcă, s-a mai reglat sunetul. Peter a fost perfect din punct de vedere vocal, însă show-ul a lipsit cu desăvârşire. Prima impresie: 100 % în Finală.

3. Estonia – Malcolm Lincoln – Siren:

Cred că este cea mai mare surpriză de până acum. Pe cea mai ciudată piesă din concurs, piesă care părea foarte greu de interpretat, Robin a dat clasă multor interpreţi. Din ce am văzut, show-ul va fi foarte ameţitor pe refren, camerele învârtindu-se în jurul solistului. Prima impresie: 60 % în Finală.

4. Slovacia – Kristina – Horehronie:

A venit că o dezamăgire pentru mine, doarece Kristina a avut câteva scăpări pe interpretare. Show-ul a rămas acelaşi, cu oameni îmbrăcaţi în copaci, deoarece piesă este dedicată copacilor. Prima impresie: 100 % în Finală, posibilă câştigatoare a Semifinalei.

5. Finlanda – Kuunikuiskaajat – Tyolki ellaa:

Cea mai neplăcută surpriză de azi. Au cântat într-un falsetto continuu, au avut multe desincronizări, show-ul a lipsit cu desăvârşire. Prima impresie: 50 % în Finală.

6. Letonia – Aisha – What for? (Only Mr. God knows):

Extraordinar! Cea mai bună prestaţie live de până acum. Cred că piesa această va fi ,,dark horse” anul acesta. Aisha arată super. Din păcate nu au avut show. Prima impresie: 100 % în Finală, posibilă câştigatoare a Semifinalei.

7. Serbia – Milan Stankovic – Ovo je Balkan:

La egalitate cu Aisha! Perfect! Cel mai bun show pe ziua de azi, inspirat un pic de la Ani Lorak, şi multă veselie pe chipul lui Milan. Prima impresie: 80 % în Finală.

8. Bosnia & Herzegovina – Vukasin Brajic – Thunder and lightning:

Nu a avut probleme solistul, însă nici nu a scos piesa fadă în evidenţa. Show nu a avut. Prima impresie: nu se califică în Finală.

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Eurovision

Consiliul de Administraţie al TVR a aprobat participarea la Eurovision 2019

Published

on

Foto Credit: TVR
 

Consiliul de Administraţie (CA) al TVR a aprobat înscrierea României la cea de-a 64-a ediţie a Eurovision Song Contest (ESC), în limita bugetului aprobat pe anul 2019.

Potrivit calendarului stabilit de European Broadcasting Union (EBU), organizatorul competiţiei, lista finală a ţărilor înscrise urmează a fi anunţată la finalul anului. Anul viitor, competiţia muzicală va avea loc în Israel, în luna mai, după ce Netta a câştigat Eurovision 2018 de la Lisabona, cu piesa “Toy”.

Concursul Eurovision este cea mai importantă competiţie muzicală internaţională, organizată de EBU – cea mai mare asociaţie a televiziunilor publice din Europa. European Song Contest (ESC) se desfăşoară în fiecare an, începând din 1956. Show-ul este unul dintre cele mai longevive şi mai urmărite programe de televiziune din lume, fiind transmis atât în Europa, cât şi în Australia, Asia şi Statele Unite.

Televiziunea Română, membră a EBU, este organizatoarea Selecţiei Naţionale şi participă la competiţia europeană din anul 1993.

Cele mai bune performanţe ale României la acest concurs au fost: de două ori locul al treilea (Luminiţa Anghel & Sistem – Kiev, 2005; Paula Seling şi Ovi – Oslo, 2010) şi o dată locul al patrulea (Mihai Trăistariu – Atena, 2006). Melodia românească cu cel mai mare punctaj obţinut în finala Eurovision (172 de puncte) este Tornero, interpretată de Mihai Trăistariu.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Eurovision

Netta Barzilai a ajuns la Tel Aviv. Câştigătoarea Eurovisionul a spart trofeul primit la Lisabona!

Published

on

Foto Credit: Getty Images
 

Câştigătoarea concursului Eurovision de anul acesta a ajuns acasă şi a fost întâmpinată de fani cu ovații, anunta Telejurnalul TVR. 

Imediat după ce a primit trofeul de sticlă, de emoţie, l-a scăpat pe jos şi l-a făcut ţăndări. Din fericire, însă, organizatorii aveau unul de rezervă, aşa că Netta Barzilai nu a plecat acasă cu mâna goală.

Încă de la aeroport, Netta a promis un mare concert, chiar diseară, la Tel Aviv, împreună cu mai mulţi artişti.

Mulţi israelieni sunt mândri de Netta şi spun că, în acest moment, e unul dintre cei mai importanţi ambasadori ai ţării.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Eurovision

Eurovision 2018 a fost castigat de Israel cu melodia “Toy”

Published

on

Foto Credit: TVR
 

Israel a câștigat finala Eurovision 2018 de la Lisabona, Portugalia. Cântăreața în vârstă de 25 de ani, Netta Barzilai, a interpretat piesa Toy și a cumulat 529 de puncte. Pe locul al doilea şi al treilea s-au clasat Cipru, cu 436 de puncte, respectiv Austria, cu 342 de puncte.

Netta Barzilai, reprezentanta Israelului, a câștigat finala Eurovision 2018, cu piesa ‘Toy’, pe scena Altice Arena din Lisabona, Portugalia.

Israelianca a fost marea favorită încă din săptămânile care au precedat semifinalele. Piesa ‘Toy’ este un apel la emanciparea femeilor împotriva tuturor formelor de hărţuire.

Israel a primit 529 de puncte.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement

Trending