Connect with us

Eurovision

Repetiţii Eurovision 2010 – ziua 3 (video)

Published

on

 

1. Lituania – Inculto – East European funk:

Au fost haioşi, nu au falsat, au avut şi instrumentele pe scenă. Prima impresie: nu se califică în Finală.

2. Armenia – Eva Rivas – Apricot stone:

Totul a decurs bine live pentru solistă până la refren, apoi a început să falseze şi să se desincronizeze continuu cu backing-ul. Pe scenă au mai fost aduse şi o stâncă, şi un sâmbure de caisă uriaş. Prima impresie: 100 % în Finală.

3. Israel – Harel Skaat – Milim:

O interpretare de excepttie. Nu are nevoie de show, nici măcar de negativ. Prima impresie: 100 % în Finală, posibilă câştigatoare a Semifinalei.

4. Danemarca – Chanee & Thomas N’evergreen – In a moment like this:

Thomas a fost perfect live, însă un minus pentru Chanee pentru micile scăpări. Îmi place foarte mult idea cu acel geam despărţitor. Prima impresie: 100 % în Finală.

5. Elveţia – Michael von der Heide – Il pleut de l’Or:

Prima surpriză neplăcută pe ziua aceasta. Michael a cântat într-un falsetto continuu. Bine că au pus globuleţele portocalii pe fundal ca să nu se plictisească lumea. Prima impresie: nu se califică în Finală.

6. Suedia – Anna Bergendahl – This is my life:

Anna a avut o interpretare de excepţie însă piesa tot nu ajunge la nivelul Islandei de anul trecut. Interesant mi s-a parut acel podium din spate. Prima impresie: 25 % în Finală.

7. Azerbaidjan – Safura – Drip Drop:

Nu vreau să mă hazardez, deoarece nu am văzut toate ţările însă până în acest moment Azerbaidjanul este câştigătoarea Eurovision 2010. O interpretare live de excepţie, un podium superb de pe care Safura a coborât şi un show foarte frumos cu acel bărbat în tricou violet care se îmbrăca şi se dezbrăca într-o secundă. Prima impresie: 100 % în Finală, posibilă câştigatoare a Semifinalei.

8. Ucraina – Alyosha – Sweet people:

Alyosha a început ezitant însă pe parcurs şi-a revenit şi chiar a fost perfect. Prima impresie: 100 % în Finală.

Lasa un comentariu aici!

1 Comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Eurovision

Consiliul de Administraţie al TVR a aprobat participarea la Eurovision 2019

Published

on

Foto Credit: TVR
 

Consiliul de Administraţie (CA) al TVR a aprobat înscrierea României la cea de-a 64-a ediţie a Eurovision Song Contest (ESC), în limita bugetului aprobat pe anul 2019.

Potrivit calendarului stabilit de European Broadcasting Union (EBU), organizatorul competiţiei, lista finală a ţărilor înscrise urmează a fi anunţată la finalul anului. Anul viitor, competiţia muzicală va avea loc în Israel, în luna mai, după ce Netta a câştigat Eurovision 2018 de la Lisabona, cu piesa “Toy”.

Concursul Eurovision este cea mai importantă competiţie muzicală internaţională, organizată de EBU – cea mai mare asociaţie a televiziunilor publice din Europa. European Song Contest (ESC) se desfăşoară în fiecare an, începând din 1956. Show-ul este unul dintre cele mai longevive şi mai urmărite programe de televiziune din lume, fiind transmis atât în Europa, cât şi în Australia, Asia şi Statele Unite.

Televiziunea Română, membră a EBU, este organizatoarea Selecţiei Naţionale şi participă la competiţia europeană din anul 1993.

Cele mai bune performanţe ale României la acest concurs au fost: de două ori locul al treilea (Luminiţa Anghel & Sistem – Kiev, 2005; Paula Seling şi Ovi – Oslo, 2010) şi o dată locul al patrulea (Mihai Trăistariu – Atena, 2006). Melodia românească cu cel mai mare punctaj obţinut în finala Eurovision (172 de puncte) este Tornero, interpretată de Mihai Trăistariu.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Eurovision

Netta Barzilai a ajuns la Tel Aviv. Câştigătoarea Eurovisionul a spart trofeul primit la Lisabona!

Published

on

Foto Credit: Getty Images
 

Câştigătoarea concursului Eurovision de anul acesta a ajuns acasă şi a fost întâmpinată de fani cu ovații, anunta Telejurnalul TVR. 

Imediat după ce a primit trofeul de sticlă, de emoţie, l-a scăpat pe jos şi l-a făcut ţăndări. Din fericire, însă, organizatorii aveau unul de rezervă, aşa că Netta Barzilai nu a plecat acasă cu mâna goală.

Încă de la aeroport, Netta a promis un mare concert, chiar diseară, la Tel Aviv, împreună cu mai mulţi artişti.

Mulţi israelieni sunt mândri de Netta şi spun că, în acest moment, e unul dintre cei mai importanţi ambasadori ai ţării.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Eurovision

Eurovision 2018 a fost castigat de Israel cu melodia “Toy”

Published

on

Foto Credit: TVR
 

Israel a câștigat finala Eurovision 2018 de la Lisabona, Portugalia. Cântăreața în vârstă de 25 de ani, Netta Barzilai, a interpretat piesa Toy și a cumulat 529 de puncte. Pe locul al doilea şi al treilea s-au clasat Cipru, cu 436 de puncte, respectiv Austria, cu 342 de puncte.

Netta Barzilai, reprezentanta Israelului, a câștigat finala Eurovision 2018, cu piesa ‘Toy’, pe scena Altice Arena din Lisabona, Portugalia.

Israelianca a fost marea favorită încă din săptămânile care au precedat semifinalele. Piesa ‘Toy’ este un apel la emanciparea femeilor împotriva tuturor formelor de hărţuire.

Israel a primit 529 de puncte.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement

Trending