Connect with us

Eurovision

Repetiţii Eurovision 2010 – ziua 4 (timp real) (video)

Published

on

Reclame

9. Olanda – Sieneke – Ik ben verliefd, Shalalie:

Sieneke a început bine şi a dus piesa până la capăt. Mi-a plăcut foarte mult acea căsuţă din beculeţe folosită ca decor. Prima impresie: nu se califică în Fina

11. Slovenia – Roka Zlindra & Kalamari – Narodno zabavni rock:

Şi premiul pentru cea mai slabă performanţă la Eurovision 2010 merge către Slovenia. Au falsat amândoi la greu pe o piesă care oricum era greu de gustat. Prima impresie: nu se califică în Finală.

12. Irlanda – Niamh Kavanagh – It’s for you:

După prestaţia de ieri a lui Harel, astăzi Niamh ne-a oferit şi ea o interpreatare care ne-a lăsat fără aer. Prima impresie: 100 % în Finală, posibilă câştigatoare a Semifinalei.

13. Bulgaria – Miro – Angel si ti:

Cea mai mare surpriză de până acum. Miro a avut un live perfect şi o coregrafie superbă cu ingerite. Nu-mi place că jumătate din piesă a fost interpretată în limba Engleză. Prima impresie: 25 % în Finală.

14. Cipru – Jon Lilygreen & The Islanders – Life looks better in spring:

Jon a cântat bine deşi a avut câteva scăpări, însă mi-a plăcut patima cu care a interpretat piesă. Prima impresie: 25 % în Finală.

15. Croatia – Feminnem – Lako je sve:

Repetiţia începe cu Pamela cântând în timp ce stă pe bancă, iar Nika stă nemişcată pe o margine a băncii şi Neda stă în picioare, nemişcată cu spatele spre camere. În momentul în care Pamela termină de cântat, ea îngheaţă şi Nika începe să cânte, apoi se ridică toate trei şi dau o interpretare vocală de excepţie. La final, două jumătăţi de inimă se unesc prinzându-le pe cele trei graţii ca într-o ramă. Prima impresie: 100 % în Finală, posibilă câştigatoare a Semifinalei.

16. Georgia – Sopho Nizharadze – Shine:

Sunt în stare de şoc. Interpreta pe care o consideram cea mai bună voce de la Eurovision 2010 a clacat inexplicabil live. A zbierat, a falsat, iar de pronunţie nici nu vreau să vorbesc. Prima impresie: 25 % în Finală.

Advertisement

17. Turcia – MaNga – We could be the same:

Solistul a început ezitant însă şi-a revenit pe parcurs. Nu am înţeles idea cu acele steaguri alb-negre. Prima impresie: 100 % în Finală.

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. carmina x

    19 mai 2010 at 12:02

    romania e cea mai tare!:) paula si ovi number one

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending