Connect with us

Eurovision

Repetiţii Eurovision 2010 – ziua 5 (video)

Published

on

 

1. Republica Moldova – Olia Tira & Sun Stroke Project – Run away:

A două repetiţie a ţării vecine a fost un succes faţă de prima. Live-ul a fost bun, au adăugat şi un podium ca să se desfăşoare dansatorii mai bine. Vestimentaţia băieţilor este ok, însă cea a Oliei mi se pare cam pompoasă. Rămân la părerea că se vor califica fără probleme în Finală.

2. Rusia – Peter Nalitch band – Lost and forgotten:

Peter a cântat perfect şi de data aceasta. Vestimentaţia nu-mi place deloc, face ca trupa să pară una de cafenea. Rămân la părerea ca Rusia va fi în Finală şi anul acesta.

3. Estonia – Malcolm Lincoln – Siren:

Robin continuă să mă uimească. Prestaţia lui pe această piesă este extraordinară. Costumele nu-mi plac, dând senzaţia ca ar fi nişte studenţi britanici. Şansele Estoniei de a ajunge în Finală sunt măricele, însă nu 100 %.

4. Slovacia – Kristina – Horehronie:

Cea mai bună evoluţie faţă de prima repetiţie. Kristina a avut un live impecabil, din păcate atât show-ul cât şi vestimentaţie sunt copiate după cele ale Ruslanei. Slovacia va fi, probabil, câştigătoarea acestei Semifinale.

5. Finlanda – Kuunikuiskaajat – Tyolki ellaa:

Încă o evoluţie bună. După falsurile fără număr din prima repetiţie, fetele şi-au revenit şi au cântat destul de bine. Vestimentaţia se potriveşte cu piesa şi îmi place foarte mult acel fum care imta zăpada şi dă senzaţia de ger. Cred că Finalanda are ceva şanse la calificare şi va avea o bătălie crâncenă cu Estonia pentru locul 10 în această Semifinală.

6. Letonia – Aisha – What for? (Only Mr. God knows):

Aisha a interpretat destul de bine piesa. Vestimentaţia asortată cu acea cruciuliţa intră în perfectă concordanţă cu piesa. Îmi plac foarte mult cortinele de pe fundal şi fumul. Eu rămân la idea că Letonia se va califica fără probleme în Finală.

7. Serbia – Milan Stankovic – Ovo je Balkan:

O coregrafie spectaculoasă, cu acele cabine învârtindu-se. Vocea lui Milan este perfectă, însă la vestimentaţie mă aşteptam să văd nişte costume populare din Balcani. Acum sunt sigur că Serbia nu va rata Finala anul acesta.

8. Bosnia & Herzegovina – Vukasin Brajic – Thunder and lightning:

O interpretare foarte bună din partea solistului şi o vestimentaţie ok. Rămân la părerea că Bosnia & Herzegovina nu se va califica în Finală.

9. Polonia – Marcin Mrozinski – Legenda:

Despre prestaţia live a lui Marcin nu mai am ce să comentez, este pur şi simplu breathtaking. Însă vreau să punctez câteva aspecte. În primul rând mi se pare inestetic faptul că solistul poartă un costum elegant, iar fetele din backing şi dansatoarele poartă costume populare poloneze. În al doilea rând nu înţeleg de ce toate fetele au câte un măr în gură la început. Cred că Polonia intră în acel cerc pentru locul 10 în care se mai învârt Estonia şi Finlanda.

10. Belgia – Tom Dice – Me and my guitar:

Aceaşi prezentare simplă pentru Belgia, doar cu Tom carea a cântat excelent alături de chitara lui. Vestimentaţia a fost în concordanţă cu piesă. Cred că Belgia se va bate cu Letonia pentru locul 2 în această Semifinală.

11. Malta – Thea Garrett – My dream:

Thea a cântat bine şi a avut aceaşi rochie care a purtat-o şi la MSFE, alături de un bărbat îmbrăcat în fluture. Cred că Malta nu se va califica în Finală.

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Eurovision

Consiliul de Administraţie al TVR a aprobat participarea la Eurovision 2019

Published

on

Foto Credit: TVR
 

Consiliul de Administraţie (CA) al TVR a aprobat înscrierea României la cea de-a 64-a ediţie a Eurovision Song Contest (ESC), în limita bugetului aprobat pe anul 2019.

Potrivit calendarului stabilit de European Broadcasting Union (EBU), organizatorul competiţiei, lista finală a ţărilor înscrise urmează a fi anunţată la finalul anului. Anul viitor, competiţia muzicală va avea loc în Israel, în luna mai, după ce Netta a câştigat Eurovision 2018 de la Lisabona, cu piesa “Toy”.

Concursul Eurovision este cea mai importantă competiţie muzicală internaţională, organizată de EBU – cea mai mare asociaţie a televiziunilor publice din Europa. European Song Contest (ESC) se desfăşoară în fiecare an, începând din 1956. Show-ul este unul dintre cele mai longevive şi mai urmărite programe de televiziune din lume, fiind transmis atât în Europa, cât şi în Australia, Asia şi Statele Unite.

Televiziunea Română, membră a EBU, este organizatoarea Selecţiei Naţionale şi participă la competiţia europeană din anul 1993.

Cele mai bune performanţe ale României la acest concurs au fost: de două ori locul al treilea (Luminiţa Anghel & Sistem – Kiev, 2005; Paula Seling şi Ovi – Oslo, 2010) şi o dată locul al patrulea (Mihai Trăistariu – Atena, 2006). Melodia românească cu cel mai mare punctaj obţinut în finala Eurovision (172 de puncte) este Tornero, interpretată de Mihai Trăistariu.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Eurovision

Netta Barzilai a ajuns la Tel Aviv. Câştigătoarea Eurovisionul a spart trofeul primit la Lisabona!

Published

on

Foto Credit: Getty Images
 

Câştigătoarea concursului Eurovision de anul acesta a ajuns acasă şi a fost întâmpinată de fani cu ovații, anunta Telejurnalul TVR. 

Imediat după ce a primit trofeul de sticlă, de emoţie, l-a scăpat pe jos şi l-a făcut ţăndări. Din fericire, însă, organizatorii aveau unul de rezervă, aşa că Netta Barzilai nu a plecat acasă cu mâna goală.

Încă de la aeroport, Netta a promis un mare concert, chiar diseară, la Tel Aviv, împreună cu mai mulţi artişti.

Mulţi israelieni sunt mândri de Netta şi spun că, în acest moment, e unul dintre cei mai importanţi ambasadori ai ţării.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Eurovision

Eurovision 2018 a fost castigat de Israel cu melodia “Toy”

Published

on

Foto Credit: TVR
 

Israel a câștigat finala Eurovision 2018 de la Lisabona, Portugalia. Cântăreața în vârstă de 25 de ani, Netta Barzilai, a interpretat piesa Toy și a cumulat 529 de puncte. Pe locul al doilea şi al treilea s-au clasat Cipru, cu 436 de puncte, respectiv Austria, cu 342 de puncte.

Netta Barzilai, reprezentanta Israelului, a câștigat finala Eurovision 2018, cu piesa ‘Toy’, pe scena Altice Arena din Lisabona, Portugalia.

Israelianca a fost marea favorită încă din săptămânile care au precedat semifinalele. Piesa ‘Toy’ este un apel la emanciparea femeilor împotriva tuturor formelor de hărţuire.

Israel a primit 529 de puncte.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement

Trending