Connect with us

Eurovision

Repetiţii Eurovision 2010 – ziua 5 (video)

Published

on

Reclame

1. Republica Moldova – Olia Tira & Sun Stroke Project – Run away:

A două repetiţie a ţării vecine a fost un succes faţă de prima. Live-ul a fost bun, au adăugat şi un podium ca să se desfăşoare dansatorii mai bine. Vestimentaţia băieţilor este ok, însă cea a Oliei mi se pare cam pompoasă. Rămân la părerea că se vor califica fără probleme în Finală.

2. Rusia – Peter Nalitch band – Lost and forgotten:

Peter a cântat perfect şi de data aceasta. Vestimentaţia nu-mi place deloc, face ca trupa să pară una de cafenea. Rămân la părerea ca Rusia va fi în Finală şi anul acesta.

3. Estonia – Malcolm Lincoln – Siren:

Robin continuă să mă uimească. Prestaţia lui pe această piesă este extraordinară. Costumele nu-mi plac, dând senzaţia ca ar fi nişte studenţi britanici. Şansele Estoniei de a ajunge în Finală sunt măricele, însă nu 100 %.

4. Slovacia – Kristina – Horehronie:

Cea mai bună evoluţie faţă de prima repetiţie. Kristina a avut un live impecabil, din păcate atât show-ul cât şi vestimentaţie sunt copiate după cele ale Ruslanei. Slovacia va fi, probabil, câştigătoarea acestei Semifinale.

5. Finlanda – Kuunikuiskaajat – Tyolki ellaa:

Încă o evoluţie bună. După falsurile fără număr din prima repetiţie, fetele şi-au revenit şi au cântat destul de bine. Vestimentaţia se potriveşte cu piesa şi îmi place foarte mult acel fum care imta zăpada şi dă senzaţia de ger. Cred că Finalanda are ceva şanse la calificare şi va avea o bătălie crâncenă cu Estonia pentru locul 10 în această Semifinală.

6. Letonia – Aisha – What for? (Only Mr. God knows):

Aisha a interpretat destul de bine piesa. Vestimentaţia asortată cu acea cruciuliţa intră în perfectă concordanţă cu piesa. Îmi plac foarte mult cortinele de pe fundal şi fumul. Eu rămân la idea că Letonia se va califica fără probleme în Finală.

7. Serbia – Milan Stankovic – Ovo je Balkan:

O coregrafie spectaculoasă, cu acele cabine învârtindu-se. Vocea lui Milan este perfectă, însă la vestimentaţie mă aşteptam să văd nişte costume populare din Balcani. Acum sunt sigur că Serbia nu va rata Finala anul acesta.

Advertisement

8. Bosnia & Herzegovina – Vukasin Brajic – Thunder and lightning:

O interpretare foarte bună din partea solistului şi o vestimentaţie ok. Rămân la părerea că Bosnia & Herzegovina nu se va califica în Finală.

9. Polonia – Marcin Mrozinski – Legenda:

Despre prestaţia live a lui Marcin nu mai am ce să comentez, este pur şi simplu breathtaking. Însă vreau să punctez câteva aspecte. În primul rând mi se pare inestetic faptul că solistul poartă un costum elegant, iar fetele din backing şi dansatoarele poartă costume populare poloneze. În al doilea rând nu înţeleg de ce toate fetele au câte un măr în gură la început. Cred că Polonia intră în acel cerc pentru locul 10 în care se mai învârt Estonia şi Finlanda.

10. Belgia – Tom Dice – Me and my guitar:

Aceaşi prezentare simplă pentru Belgia, doar cu Tom carea a cântat excelent alături de chitara lui. Vestimentaţia a fost în concordanţă cu piesă. Cred că Belgia se va bate cu Letonia pentru locul 2 în această Semifinală.

11. Malta – Thea Garrett – My dream:

Thea a cântat bine şi a avut aceaşi rochie care a purtat-o şi la MSFE, alături de un bărbat îmbrăcat în fluture. Cred că Malta nu se va califica în Finală.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending