Connect with us

Eurovision

Repetiţii Eurovision 2010 – ziua 7 (timp real) (video)

Published

on

 

7. Azerbaidjan – Safura – Drip Drop:

Dacă la prima repetiţie am spus că Safura a avut un live perfect acm pot spune că live-ul ei a fost ,,mai mult ca perfectul”. Rochia albastră a fost foarte frumoasă, însă cred că ar trebui să renunţe la acea ,,coadă” pompoasă. Din păcate dansatorul nu şi-a mai schimbat hainele cum a făcut la prima repetiţie. Aţi observat faptul că Safura a cântat desculţă exact că Bilan acum doi ani? Rămân la părerea că Azerbaidjanul va câştiga Eurovision 2010. Probabil se va bate cu Israelul pentru a câştiga această Semifinală.

8. Ucraina – Alyosha – Sweet people:

Alyosha a avut un livbe impecabil. Singura sugestie pe care vreau să o fac este acea de a folosi o rochie roşie şi nu roz, pentru că se potriveşte mai bine cu piesa şi se asortează foarte bine cu pelerina neagră. Ştiu că o să mă credeţi nebun, dar eu rămân la părerea că Ucraina se va califica fără probleme în Finală.

9. Olanda – Sieneke – Ik ben verliefd, Shalalie:

Sieneke a cântat mai slab decât la prima repetiţie. Nu-mi place nici rochia care o face să pară bătrână. Olanda nu se va califica în Finală.

11. Slovenia – Roka Zlindra & Kalamari – Narodno zabavni rock:

Au evoluat destul de mult live faţă de prima repetiţie. Îmi place că jumătate din interpreţi sunt îmbrăcaţi în costume populare Slovene, iar cealaltă jumătate în vestimentaţie rock. Slovenia nu se va califica în Finală.

2. Spania – Daniel Diges – Algo pequenito:

Prima repetiţie a Spaniei nu a decurs prea bine. Daniel a falsat foarte mult, şi-a mai dres un pic vocea pe refren. Am văzut un Arlechin, o Colombină, o balerină, un spărgător de nuci cu o sabie şi doar un băiat în backing. Îmi place că se schimbă mereu culoarea cortinei. Prima impresie: nu va termina în TOP 10.

3. Norvegia – Didrik Solli-Tangen – My heart is yours:

Didrik a dat o reprezentaţie live care cred că a lăsat mulţi oameni mască. Nici nu mai are nevoie de show, când are o asemenea voce. Prima impresie: nu va termina în TOP 10.

12. Marea Britanie – Josh Dubovie – That sounds good to me:

Interpretarea lui Josh mi s-a părut un pic amatoriceasca. Mi-a plăcut show-ul cu acele cutii luminoase cu băieţii în cutie şi fetele pe cutie, apoi Josh urcă cutiile şi le coboară sub formă de trepte. Prima impresie: şi-au adjudecat locul 25 în Finală.

18. Franţa – Jessy Matador – Allez! Ola! Ole!:

Cea mai mare surpriză dintre piesele calificate în Finală. Jessy a cântat perfect o piesă care avea foarte multe efecte. Mi-au plăcut mişcările tribale africane. Prima impresie: nu va termina în TOP 10.

22. Germania – Lena – Satellite:

Oare Germania se va mai număra pritre favorite după repetiţia de astăzi? Sper că nu. Atât de mult a falsat Lena şi a avut atât de multe desincronizări cu backing-ul, încât dacă termină în primele 5 ar trebui să fie mulţumită. Show nu a avut. Prima impresie: va termina în TOP 10.

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Eurovision

TVR dă start înscrierilor pentru Eurovision 2019

Published

on

Foto Credit: TVR
 
  • „Împlinește visul!” este sloganul Selecției Naționale 2019

  • Înscrierile se fac exclusiv online, până în data de 10 decembrie

  • Pe 20 decembrie, aflăm semifinaliştii Selecției Naționale

  • Premieră: Eurovision România va avea un juriu național și unul internațional

 

Vineri, 9 noiembrie, încep înscrierile pentru Selecţia Naţională a Concursului Eurovision 2019, ediția din acest an fiind organizată sub sloganul „Împlinește visul!”. 

În perioada următoare, jurați de specialitate și telespectatorii TVR vor alege reprezentantul nostru pentru cea de-a 20-a participare a României la Eurovision Song Contest.

Compozitorii pot înscrie piese pentru Selecţia Naţională până pe 10 decembrie 2019. Înscrierile se fac exclusiv online, completând formularul disponibil pe siteul oficial al evenimentului.

Pe 20 decembrie, aflăm semifinaliştii Selecției Naționale După încheierea perioadei de înscrieri, juriul de preselecție va alege cel mult 24 de piese pentru Selecția Națională. Piesele care vor trece de etapa preselecției vor concura în semifinale, de unde juriul și telespectatorii vor califica piesele pentru finală.

În premieră, Selecția Națională va avea un juriu național pentru semifinale și unul internațional, pentru finala competiției.

O altă noutate a ediției din acest an este modul în care telespectatorii participă la alegerea reprezentantului României la Eurovision. În fiecare semifinală, juriul național va califica cel mult cinci piese, iar telespectatorii, câte una. În urma jurizării și televotului, cel mult 12 piese vor merge în finală. În ultima fază a Selecției Naționale, reprezentantul României va fi decis de juriul internațional și telespectatori, punctajul acordat de telespectori având ponderea punctajului acordat de un jurat.

În calitate de organizator, TVR își rezervă opțiunea de a oferi câte un wild card  în fiecare etapă a Selecției, fără ca exercitarea acestui drept să conducă la diminuarea numărului de piese calificate prin jurizare sau după caz, prin televot.

 

Calendarul pentru desfăşurarea selecţiei:

Perioada de înscriere a pieselor: 9 noiembrie 2018 – 10 decembrie 2018 (ora 24.00); Etapa de preselecţie: 11-20 decembrie 2018; Etapa semifinalelor va avea loc pe parcursul lunilor ianuarie – februarie 2019; Etapa finală va avea loc în luna februarie 2019.

Regulamentul concursului, precum şi mai multe detalii, vor putea fi accesate pe site-ul TVR, la adresa eurovision.tvr.ro.

Pentru orice clarificări sau informații suplimentare, cei interesați pot scrie mesaje la adresa eurovision.romania@tvr.ro.

 

Sub sloganul „Dare to dream”, Eurovision Song Contest 2019 va avea loc la Tel Aviv, cu semifinalele pe 14 şi 16 mai şi finala pe 18 mai. La ediția cu numărul 64 a competiției muzicale, alături de România s-au mai înscris 41 de țări: Albania, Armenia, Austria, Australia, Azerbaidjan, Belarus, Belgia, Croația, Cipru, Cehia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Macedonia, Germania, Georgia, Grecia, Ungaria, Islanda, Irlanda, Israel, Italia, Letonia, Lituania, Malta, Moldova, Muntenegru, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, Rusia, San Marino, Serbia, Slovenia, Spania, Suedia, Elveția, Ucraina și Marea Britanie.

Precedenta ediţie a competiţiei muzicale a fost câştigată de reprezentanta Israelului, Netta, cu piesa „Toy”.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Eurovision

Consiliul de Administraţie al TVR a aprobat participarea la Eurovision 2019

Published

on

Foto Credit: TVR
 

Consiliul de Administraţie (CA) al TVR a aprobat înscrierea României la cea de-a 64-a ediţie a Eurovision Song Contest (ESC), în limita bugetului aprobat pe anul 2019.

Potrivit calendarului stabilit de European Broadcasting Union (EBU), organizatorul competiţiei, lista finală a ţărilor înscrise urmează a fi anunţată la finalul anului. Anul viitor, competiţia muzicală va avea loc în Israel, în luna mai, după ce Netta a câştigat Eurovision 2018 de la Lisabona, cu piesa “Toy”.

Concursul Eurovision este cea mai importantă competiţie muzicală internaţională, organizată de EBU – cea mai mare asociaţie a televiziunilor publice din Europa. European Song Contest (ESC) se desfăşoară în fiecare an, începând din 1956. Show-ul este unul dintre cele mai longevive şi mai urmărite programe de televiziune din lume, fiind transmis atât în Europa, cât şi în Australia, Asia şi Statele Unite.

Televiziunea Română, membră a EBU, este organizatoarea Selecţiei Naţionale şi participă la competiţia europeană din anul 1993.

Cele mai bune performanţe ale României la acest concurs au fost: de două ori locul al treilea (Luminiţa Anghel & Sistem – Kiev, 2005; Paula Seling şi Ovi – Oslo, 2010) şi o dată locul al patrulea (Mihai Trăistariu – Atena, 2006). Melodia românească cu cel mai mare punctaj obţinut în finala Eurovision (172 de puncte) este Tornero, interpretată de Mihai Trăistariu.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Eurovision

Netta Barzilai a ajuns la Tel Aviv. Câştigătoarea Eurovisionul a spart trofeul primit la Lisabona!

Published

on

Foto Credit: Getty Images
 

Câştigătoarea concursului Eurovision de anul acesta a ajuns acasă şi a fost întâmpinată de fani cu ovații, anunta Telejurnalul TVR. 

Imediat după ce a primit trofeul de sticlă, de emoţie, l-a scăpat pe jos şi l-a făcut ţăndări. Din fericire, însă, organizatorii aveau unul de rezervă, aşa că Netta Barzilai nu a plecat acasă cu mâna goală.

Încă de la aeroport, Netta a promis un mare concert, chiar diseară, la Tel Aviv, împreună cu mai mulţi artişti.

Mulţi israelieni sunt mândri de Netta şi spun că, în acest moment, e unul dintre cei mai importanţi ambasadori ai ţării.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending