Connect with us

Eurovision

Repetiţii Eurovision 2010 – ziua 8 (timp real) (video)

Published

on

 

12. Irlanda – Niamh Kavanagh – It’s for you:

Niamh a avut o prestaţie live extraordinară, exact ca la prima repetiţie. Costumul acela elegant se potriveşte cu piesa şi cu vârsta ei. Îmi place fumul acela colorat în verde care da impresia că interpretă se află pe un câmp de lucernă. Cred că Irlanda va intra în bătălia cu Israel, Azerbaidjan şi România pentru câştigarea acestei Semifinale.

13. Bulgaria – Miro – Angel si ti:

Miro a cântat un pic mai slab faţă de prima repetiţie. Este îmbrăcat în alb complet, exact ca un înger, însă dansatoarele sunt un pic cam dezbrăcate pentru a fi ingeriţe. De asemenea nu înţeleg de ce aripilie sunt aqrgintii şi nu albe. Cred că Bulgaria se va bate cu Suedia pentru locul 10 în această Semifinală.

14. Cipru – Jon Lilygreen & The Islanders – Life looks better in spring:

Jon a cântat bine, exceptând micile scăpări. Nu-mi place că pe refren backing-ul cântă mai tare decât solistul. Vestimentaţia este decentă. Probabil, Cipru se va bate cu Suedia şi Bulgaria pentru locul 10 în această Semifinală.

15. Croaţia – Feminnem – Lako je sve:

Fetele au cântat extraordinar. Show-ul a fost acelaşi ca la prima repetiţie. Îmi plac foarte mult rochiile, care nu tind nici spre vulgaritate şi nici spre old-fashioned. Probabil, Croaţia va intra în acea bătălie grea pentru câştigarea acestei Semifinale, alături de Israel, Azerbaidjan, România şi Irlanda.

16. Georgia – Sopho Nizharadze – Shine:

Sopho a evouluat mult, din punct de vedere vocal, faţă de prima repetiţie, însă, parcă a lipsit ceva că să fie perfect. Îmi place foarte mult rochia roşie care se combină perfect cu rochiile albe ale fetelor din backing, iar finalul cu interpreta la înălţime este foarte inspirat. Probabil, Georgia va da o luptă în 4 pentru locul 10 cu Suedia, Bulgaria şi Cipru.

17. Turcia – MaNga – We could be the same:

Ferman are aceaşi problemă pe care a avut-o şi la prima repetiţie. Pe strofe falsează, iar pe refren cântă foarte bine. Nu înţeleg care este rolul acelor steaguri alb-negru. Despre vestimentaţie nu pot să spun decât că ei ar putea câştiga premiul Barbara Dex. Îmi place femeia acea robot, la care se întoarce solistul, pentru ca apoi ea să se transforme în om. Rămân la părerea că Turcia se va califica fără probleme în Finală.

2. Spania – Daniel Diges – Algo pequenito:

A cântat un pic mai bine decât la prima repetiţie, însă în rest nu a schimbat nimic. Totul este un circ, iar costumaţia sa nu face rabat. Spania nu are nicio şansă să termine în primele 10 în Finală.

3. Norvegia – Didrik Solli-Tangen – My heart is yours:

Interpretarea m-a lăsat din nou mască. Didrik are o voce foarte puternică. Costumul sau elegant intră în concordanţă cu piesa. O sa mă hazardez şi o să spun că Norvegia va termină în primele 10 în Finală.

12. Marea Britanie – Josh Dubovie – That sounds good to me:

Josh a cântat destul de bine. Show-ul a rămas acelaşi de ieri, cu acele cutii luminoase. Costumaţia este foarte bine aleasă, însă aş sugera şi o cravată pentru interpret. Rămân la părerea că Marea Britanie va termina pe locul 25 în Finală.

18. Franţa – Jessy Matador – Allez! Ola! Ole!:

Jessy a cântat foarte bine, însă a avut nişte mişcări foarte haioase, în special când îşi ondulează posteriorul către camere. Vestimentaţia este ok. Franţa nu va termina în primele 10.

22. Germania – Lena – Satellite:

Astăzi este ziua lui Lena aşa că o să fiu mai blând şi o să spun doar: dezastru pe toată linia. Germania va termina în primele 10.

Lasa un comentariu aici!

2 Comments

2 Comments

 1. Lucian Zavoianu

  24 mai 2010 at 01:06

  @ Daca

  Ma refeream strrict la Semifinala 2, nu la Finala!

 2. Daca

  23 mai 2010 at 17:00

  O sa fie Irlanda si Romania in primele 5 cand o face plopul pere….

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Eurovision

Consiliul de Administraţie al TVR a aprobat participarea la Eurovision 2019

Published

on

Foto Credit: TVR
 

Consiliul de Administraţie (CA) al TVR a aprobat înscrierea României la cea de-a 64-a ediţie a Eurovision Song Contest (ESC), în limita bugetului aprobat pe anul 2019.

Potrivit calendarului stabilit de European Broadcasting Union (EBU), organizatorul competiţiei, lista finală a ţărilor înscrise urmează a fi anunţată la finalul anului. Anul viitor, competiţia muzicală va avea loc în Israel, în luna mai, după ce Netta a câştigat Eurovision 2018 de la Lisabona, cu piesa “Toy”.

Concursul Eurovision este cea mai importantă competiţie muzicală internaţională, organizată de EBU – cea mai mare asociaţie a televiziunilor publice din Europa. European Song Contest (ESC) se desfăşoară în fiecare an, începând din 1956. Show-ul este unul dintre cele mai longevive şi mai urmărite programe de televiziune din lume, fiind transmis atât în Europa, cât şi în Australia, Asia şi Statele Unite.

Televiziunea Română, membră a EBU, este organizatoarea Selecţiei Naţionale şi participă la competiţia europeană din anul 1993.

Cele mai bune performanţe ale României la acest concurs au fost: de două ori locul al treilea (Luminiţa Anghel & Sistem – Kiev, 2005; Paula Seling şi Ovi – Oslo, 2010) şi o dată locul al patrulea (Mihai Trăistariu – Atena, 2006). Melodia românească cu cel mai mare punctaj obţinut în finala Eurovision (172 de puncte) este Tornero, interpretată de Mihai Trăistariu.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Eurovision

Netta Barzilai a ajuns la Tel Aviv. Câştigătoarea Eurovisionul a spart trofeul primit la Lisabona!

Published

on

Foto Credit: Getty Images
 

Câştigătoarea concursului Eurovision de anul acesta a ajuns acasă şi a fost întâmpinată de fani cu ovații, anunta Telejurnalul TVR. 

Imediat după ce a primit trofeul de sticlă, de emoţie, l-a scăpat pe jos şi l-a făcut ţăndări. Din fericire, însă, organizatorii aveau unul de rezervă, aşa că Netta Barzilai nu a plecat acasă cu mâna goală.

Încă de la aeroport, Netta a promis un mare concert, chiar diseară, la Tel Aviv, împreună cu mai mulţi artişti.

Mulţi israelieni sunt mândri de Netta şi spun că, în acest moment, e unul dintre cei mai importanţi ambasadori ai ţării.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Eurovision

Eurovision 2018 a fost castigat de Israel cu melodia “Toy”

Published

on

Foto Credit: TVR
 

Israel a câștigat finala Eurovision 2018 de la Lisabona, Portugalia. Cântăreața în vârstă de 25 de ani, Netta Barzilai, a interpretat piesa Toy și a cumulat 529 de puncte. Pe locul al doilea şi al treilea s-au clasat Cipru, cu 436 de puncte, respectiv Austria, cu 342 de puncte.

Netta Barzilai, reprezentanta Israelului, a câștigat finala Eurovision 2018, cu piesa ‘Toy’, pe scena Altice Arena din Lisabona, Portugalia.

Israelianca a fost marea favorită încă din săptămânile care au precedat semifinalele. Piesa ‘Toy’ este un apel la emanciparea femeilor împotriva tuturor formelor de hărţuire.

Israel a primit 529 de puncte.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement

Trending