Connect with us

Eurovision

Repetiţii Eurovision 2010 – ziua 8 (timp real) (video)

Published

on

Reclame

12. Irlanda – Niamh Kavanagh – It’s for you:

Niamh a avut o prestaţie live extraordinară, exact ca la prima repetiţie. Costumul acela elegant se potriveşte cu piesa şi cu vârsta ei. Îmi place fumul acela colorat în verde care da impresia că interpretă se află pe un câmp de lucernă. Cred că Irlanda va intra în bătălia cu Israel, Azerbaidjan şi România pentru câştigarea acestei Semifinale.

13. Bulgaria – Miro – Angel si ti:

Miro a cântat un pic mai slab faţă de prima repetiţie. Este îmbrăcat în alb complet, exact ca un înger, însă dansatoarele sunt un pic cam dezbrăcate pentru a fi ingeriţe. De asemenea nu înţeleg de ce aripilie sunt aqrgintii şi nu albe. Cred că Bulgaria se va bate cu Suedia pentru locul 10 în această Semifinală.

14. Cipru – Jon Lilygreen & The Islanders – Life looks better in spring:

Jon a cântat bine, exceptând micile scăpări. Nu-mi place că pe refren backing-ul cântă mai tare decât solistul. Vestimentaţia este decentă. Probabil, Cipru se va bate cu Suedia şi Bulgaria pentru locul 10 în această Semifinală.

15. Croaţia – Feminnem – Lako je sve:

Fetele au cântat extraordinar. Show-ul a fost acelaşi ca la prima repetiţie. Îmi plac foarte mult rochiile, care nu tind nici spre vulgaritate şi nici spre old-fashioned. Probabil, Croaţia va intra în acea bătălie grea pentru câştigarea acestei Semifinale, alături de Israel, Azerbaidjan, România şi Irlanda.

16. Georgia – Sopho Nizharadze – Shine:

Sopho a evouluat mult, din punct de vedere vocal, faţă de prima repetiţie, însă, parcă a lipsit ceva că să fie perfect. Îmi place foarte mult rochia roşie care se combină perfect cu rochiile albe ale fetelor din backing, iar finalul cu interpreta la înălţime este foarte inspirat. Probabil, Georgia va da o luptă în 4 pentru locul 10 cu Suedia, Bulgaria şi Cipru.

17. Turcia – MaNga – We could be the same:

Ferman are aceaşi problemă pe care a avut-o şi la prima repetiţie. Pe strofe falsează, iar pe refren cântă foarte bine. Nu înţeleg care este rolul acelor steaguri alb-negru. Despre vestimentaţie nu pot să spun decât că ei ar putea câştiga premiul Barbara Dex. Îmi place femeia acea robot, la care se întoarce solistul, pentru ca apoi ea să se transforme în om. Rămân la părerea că Turcia se va califica fără probleme în Finală.

2. Spania – Daniel Diges – Algo pequenito:

A cântat un pic mai bine decât la prima repetiţie, însă în rest nu a schimbat nimic. Totul este un circ, iar costumaţia sa nu face rabat. Spania nu are nicio şansă să termine în primele 10 în Finală.

Advertisement

3. Norvegia – Didrik Solli-Tangen – My heart is yours:

Interpretarea m-a lăsat din nou mască. Didrik are o voce foarte puternică. Costumul sau elegant intră în concordanţă cu piesa. O sa mă hazardez şi o să spun că Norvegia va termină în primele 10 în Finală.

12. Marea Britanie – Josh Dubovie – That sounds good to me:

Josh a cântat destul de bine. Show-ul a rămas acelaşi de ieri, cu acele cutii luminoase. Costumaţia este foarte bine aleasă, însă aş sugera şi o cravată pentru interpret. Rămân la părerea că Marea Britanie va termina pe locul 25 în Finală.

18. Franţa – Jessy Matador – Allez! Ola! Ole!:

Jessy a cântat foarte bine, însă a avut nişte mişcări foarte haioase, în special când îşi ondulează posteriorul către camere. Vestimentaţia este ok. Franţa nu va termina în primele 10.

22. Germania – Lena – Satellite:

Astăzi este ziua lui Lena aşa că o să fiu mai blând şi o să spun doar: dezastru pe toată linia. Germania va termina în primele 10.

Advertisement
2 Comments

2 Comments

 1. Lucian Zavoianu

  24 mai 2010 at 01:06

  @ Daca

  Ma refeream strrict la Semifinala 2, nu la Finala!

 2. Daca

  23 mai 2010 at 17:00

  O sa fie Irlanda si Romania in primele 5 cand o face plopul pere….

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
AUDIENȚE TV2 zile ago

Spania a câștigat EURO 2024, în direct la PRO TV! Peste 2.9 milioane de telespectatori au urmărit finala care a fost lider absolut de audiență

AUDIENȚE TV4 zile ago

Anglia a învins Olanda și va juca finala EURO 2024 contra Spaniei, duminică, în direct la PRO TV și pe VOYO!

Reality Show4 zile ago

Premieră la Insula Iubirii în cel de-al optulea sezon al reality show-ului de la Antena 1: partenerii au fost despărţiţi fără să apuce să îşi ia rămas bun

Premieră TV4 zile ago

PREMIERĂ Noul sezon Atletico Textila revine la PRO TV ”Liga 2, pregătește-te de noi”

Reality Show4 zile ago

Delia şi Liviu câştigătorii celui de-al nouălea sezon Mireasa şi ai premiului în valoare de 40.000 de Euro

Emisiuni6 zile ago

Cristina Bâtlan, o femeie de afaceri de succes, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta

Seriale7 zile ago

Valentin Teodosiu, rol important în noul serial TĂTUȚU`! „Personajul meu este cel mai de temut al vremii”

Reality Showo săptămână ago

Declaraţie şocantă la Insula Iubirii: „Ne-am despărţit de 37 de ori!”

Cinemao săptămână ago

Festivalul „Saptamana Comediei”, la final. Teatrul de Comedie pleaca acasa cu 3 premii.

Emisiunio săptămână ago

Serghei Mizil vine duminica aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Analize Audiente TV2 săptămâni ago

4.9 milioane de inimi au bătut la unison în fața televizoarelor pentru Generația de suflet a Naționalei! PRO TV lider absolut de audiență cu cifre record

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending