Connect with us

Eurovision

Repetiţii Eurovision 2011 – Ziua 2 (timp real) (video)

Published

on

Reclame

Astăzi este programată a doua zi de repetiţii pentru Eurovision 2011. Precum ieri, noi vom comenta în timp real fiecare ţară.

11. Malta: Glen Vella – One life
Glen a cântat destul de bine. A avut trei fete în backing aşezate pe piedestal şi doi dansatori, care, probabil, sunt cei mai penibili de la aceste Eurovision. Fundalul a fost foarte colorat. Prima impresie: nu se califică.

12. San Marino: Senit – Stand by
Senit a ratat câteva note la început dar apoi s-a redresat. A avut două fete şi un băiat în backing şi doi instrumentişti. Fundalul simplu, în schimb îmi place fumul de pe scenă. Prima impresie: nu se califică.

13. Croaţia: Daria – Celebrate
Daria s-a mişcat foarte mult. A avut 4 fete în backing şi un DJ. Mai târziu DJ-ul s-a transformat în magician şi a schimbat rochia Dariei de două ori, a doua oară schimbarea fiind spectaculoasă de-a dreptul. Din păcate Daria nu s-a aflat în cea mai bună formă vocală. Prima impresie: dacă Ungaria va cânta mai bine (şi este foarte posibil acest lucru) atunci Croaţia nu se califică.

14. Islanda: Sjonni’s Friends
Simplu dar au transmis. Au cântat excelent. Se simte că toţi se gândeau la Sjonni. Pe fundal sunt ceasuri care simbolizează scurgerea timpului până la reîntâlnirea lor cu Sjonni. Prima impresie: se califică.

15. Ungaria: Kati Wolf – What about my dreams
Două fete în backing şi 3 street-danceri. Din păcate, Kati a avut câteva note ratate, mai ales cele înalte. Mi-au plăcut efectele de pe fundal. Prima impresie: se califică dar, nu ştiu dacă mai are şanse să câştige Semifinala.

16. Portugalia: Homens da Luta – Luta e alegria
Aici nu prea aş avea ce să comentez. Pentru a avea prestaţie live trebuie ca ei să cânte dar nu a fost decât un protest. Fundalul foarte colorat, te ia de ochi. Prima impresie: nu se califică.

17. Lituania: Evelina Sasenko – C’est ma vie
Simplu, doar ea şi pianistul. Evelina are o voce excelentă. Nimic pe fundal. Prima impresie: nu se califică.

18. Azerbaidjan: Ell & Nikki – Runinng scared
Pe cât de bine a cântat Ell, pe atât de rău a cântat Nikki. Au avut 4 dansatoare care au îndeplinit şi funcţia de backing. Pe fundal parcă erau nişte cristale. Prima impresie: se califică, dar nu va câştiga Semifinala.

19. Grecia: Loucas Yorkas & Stereo Mike – Watch my dance
Ultima repetiție de astăzi apartine Greciei. Mike nu cântă, doar vorbeşte aşa că îl lăsăm deoparte. Loucas a cântat excelent cu excepţia notei de la începutul fiecărei strofe. De asemenea, ar trebui să ţină mâna pe microfon pentru că este emoţionat şi îl trădează gesturile. Dansatorii îmi plac, mai ales când îl prind pe Mike la mijloc. Îmi place şi fundalul cu elemente care amintesc de Anthicitatea Grecească. Mai lipsea să spargă şi două farfurii şi era perfect. Prima impresie: se califică.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending