Connect with us

Eurovision

Repetiţii Eurovision 2011 – Ziua 4 (timp real) (video)

Published

on

 

Astăzi este programată a patra zi din sesiunea de repetiţii Eurovision 2011. Hotel FM vor avea prima repetiţie în cadrul acestei sesiuni.

10. Bulgaria: Poly Genova – Na inat
O apariţie energică, o combinaţie între ploaia de pe fundal şi flăcările de pe scenă, o rochie minunată. Cam aşa să-a văzut prima repetiţie a Bulgariei. Poly a cântat perfect deşi a început repetita în genunchi. Prima impresie: are şanse de calificare.

11. Macedonia: Vlatko Ilievski – Rusinka
Vlatko a cântat începutul în Engleză, însă apoi a revenit pe Macedoneană. A avut 5 dansatori care au ironizat kazanciok-ul pe aici pe-colo, fără rost. Pe fundal au fost versuri din melodie, în alfabetul chirilic. Un sfat: dacă vrea măcar să ia câteva puncte, Vlatko să-şi lase părul liber, nu cu ochelarii de soare peste el. Prima impresie: nu se califică.

12. Israel: Dana International – Ding Dong
,,Diva” a ratat foarte multe note. 4 fete în backing, ochelarii aceia de soare – oribili şi nimic interesant pe fundal. Prestaţia slabă per-total. Prima impresie: dacă se va califica o va face doar pentru că este Dana.

Urmează Slovenia şi România care vor avea articole separate, apoi continuăm, aici, cu Estonia și restul pieselor.

13. Slovenia: Maja Keuc – No one
Citiţi şi vizionaţi aici!

14. România: Hotel FM – Change
Citiţi şi vizionaţi aici!

15. Estonia: Getter Jaani – Rockefeller Street
Getter a ratat cam multe note. A avut două feţe în backing şi 3 dansatori. Show-ul este identic cu cel din videoclip, cu aceleaşi scamatorii şi cu aceleaşi mişcări. Prima impresie: are şanse de calificare.

16. Belarus: Anasyasiya Vinnikova – I love Belarus
Pregătiţi-vă să muriţi de râs. Nu am mai văzut asemenea mişcări, şi băbuţa aia din backing cu lingurile, şi ceilalţi backing-dansatori. Fundalul nu mai contează. Anasatasiya a ratat cateva note pe refren. Prima impresie: se califică.

17. Letonia: Musiqq – Angel in disguise
Aceiaşi voce răguşită, acelaşi backing acelaşi Rap demodat. Letonii nu au adus nimic nou faţă de Finala lor. Nu înţeleg rostul scaunelor acelea. Prima impresie: nu se califică.

18. Danemarca: A Friend In London – New tomorrow
A cântat bine solistul, dar nimic ieşit din comun. Nimic pe fundal, niciun show. Totul este incolor, inodor şi insipid. Prima impresie: s-ar putea ca Slovenia să le fure locul în Finală.

19. Irlanda: Jedward – Lipstick
Irlanda este ultima care repetă astăzi. Gemenii se axează mai mult pe show decât pe voci, de aceia au dat microfoanele backing-ului mai tare. Dau impresia ca ei sunt dansatori, mai se culcă pe jos, mai fac o roată, şi de parcă nu erau de ajuns doi penibili identici pe scenă, s-au pus tot pe ei pe fundal că să fie 4 penibili identici. Prima impresie: nu se califică.

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Eurovision

Consiliul de Administraţie al TVR a aprobat participarea la Eurovision 2019

Published

on

Foto Credit: TVR
 

Consiliul de Administraţie (CA) al TVR a aprobat înscrierea României la cea de-a 64-a ediţie a Eurovision Song Contest (ESC), în limita bugetului aprobat pe anul 2019.

Potrivit calendarului stabilit de European Broadcasting Union (EBU), organizatorul competiţiei, lista finală a ţărilor înscrise urmează a fi anunţată la finalul anului. Anul viitor, competiţia muzicală va avea loc în Israel, în luna mai, după ce Netta a câştigat Eurovision 2018 de la Lisabona, cu piesa “Toy”.

Concursul Eurovision este cea mai importantă competiţie muzicală internaţională, organizată de EBU – cea mai mare asociaţie a televiziunilor publice din Europa. European Song Contest (ESC) se desfăşoară în fiecare an, începând din 1956. Show-ul este unul dintre cele mai longevive şi mai urmărite programe de televiziune din lume, fiind transmis atât în Europa, cât şi în Australia, Asia şi Statele Unite.

Televiziunea Română, membră a EBU, este organizatoarea Selecţiei Naţionale şi participă la competiţia europeană din anul 1993.

Cele mai bune performanţe ale României la acest concurs au fost: de două ori locul al treilea (Luminiţa Anghel & Sistem – Kiev, 2005; Paula Seling şi Ovi – Oslo, 2010) şi o dată locul al patrulea (Mihai Trăistariu – Atena, 2006). Melodia românească cu cel mai mare punctaj obţinut în finala Eurovision (172 de puncte) este Tornero, interpretată de Mihai Trăistariu.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Eurovision

Netta Barzilai a ajuns la Tel Aviv. Câştigătoarea Eurovisionul a spart trofeul primit la Lisabona!

Published

on

Foto Credit: Getty Images
 

Câştigătoarea concursului Eurovision de anul acesta a ajuns acasă şi a fost întâmpinată de fani cu ovații, anunta Telejurnalul TVR. 

Imediat după ce a primit trofeul de sticlă, de emoţie, l-a scăpat pe jos şi l-a făcut ţăndări. Din fericire, însă, organizatorii aveau unul de rezervă, aşa că Netta Barzilai nu a plecat acasă cu mâna goală.

Încă de la aeroport, Netta a promis un mare concert, chiar diseară, la Tel Aviv, împreună cu mai mulţi artişti.

Mulţi israelieni sunt mândri de Netta şi spun că, în acest moment, e unul dintre cei mai importanţi ambasadori ai ţării.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Eurovision

Eurovision 2018 a fost castigat de Israel cu melodia “Toy”

Published

on

Foto Credit: TVR
 

Israel a câștigat finala Eurovision 2018 de la Lisabona, Portugalia. Cântăreața în vârstă de 25 de ani, Netta Barzilai, a interpretat piesa Toy și a cumulat 529 de puncte. Pe locul al doilea şi al treilea s-au clasat Cipru, cu 436 de puncte, respectiv Austria, cu 342 de puncte.

Netta Barzilai, reprezentanta Israelului, a câștigat finala Eurovision 2018, cu piesa ‘Toy’, pe scena Altice Arena din Lisabona, Portugalia.

Israelianca a fost marea favorită încă din săptămânile care au precedat semifinalele. Piesa ‘Toy’ este un apel la emanciparea femeilor împotriva tuturor formelor de hărţuire.

Israel a primit 529 de puncte.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement

Trending