Connect with us

Emisiuni

Reportaj “Asta-i Romania!” in satul vracilor, la Kanal D

Published

on

Reclame
Mihai Ghita, realizatorul emisiunii “Asta-i Romania!” de la Kanal D, prezinta astazi de la ora 19.45, un reportaj senzational din satul unde se gasesc cei mai multi vraci pe metru patrat.
La aproximativ 70 de kilometri de Oradea, exista un satuc cum n-a pomenit Europa. Desi pare incredibil, la Buntesti, in Bihor, si-au gasit rostul cei mai multi vraci pe metru patrat. Aproape in fiecare casa gasesti  pe  cineva care prepara leacuri din plante culese de pe crestele invecinate. Se spune ca acesti oameni ar vindeca boli la care pana si medicina moderna ramane neputincioasa, folosind retete transmise cu sfintenie din generatie in generatie.
In acest sat gasesti un vraci pe fiecare metru patrat si fiecare dintre ei spune ca vinde sanatate din plante. E ca la piata, leacuri pentru toti si pentru toate… Cat sunt aceste leacuri de eficiente, mai ales ca vracii spun ca sunt bune chiar si in vindecarea cancerului” spune Mihai Ghita, realizatorul emisiunii.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. ELENA DOBROIU

    15 noiembrie 2013 at 09:24

    TRIMITETIMI RETETE NATURISTE DE ALE VRACILOR

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending