Reportajele România, te iubesc! – lider de audienţă, la PRO TV! Cifre detaliate, aici!

0
1019
Echipa Romania, te iubesc! PRO TV

România, te iubesc! a prezentat telespectatorilor încă o ediție de succes, care s-a situat pe primul loc în topul audiențelor pe toate segmentele de public și a fost urmărită la nivel național, pe întreaga durată de difuzare, de aproximativ 1.2 milioane de telespectatori.

Materialele care au atras atenția telespectatorilor au fost semnate de Alex Dima și Cosmin Savu, prezentând povestea școlii din Fâstâci, devenită deja fenomen de incompetență și neputință al autorităților locale, respectiv dedesubturile tragediei de la Colectiv și trasarea unei hărți a vinovaților, dincolo de speculațiile existente.

La nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, PRO TV a obținut un rating mediu de 5.7 puncte și o cotă de piață de 15.5%, în timp ce postul clasat pe locul doi, Antena 1 a obținut 3.3 puncte de rating și 9.1% share.

Duminica aceasta, de la ora 18:00, la România, te iubesc!, telespectatorii vor vedea o ediție specială ce prezintă românii care fac lucruri impresionante, gândesc liber și reușesc să schimbe România, adevărate modele ce demonstrează că prin muncă și dorință poți reuși să schimbi lumea în care trăiești.

Sursa cifre: Kantar Media

Alex Dima si Cosmin Savu PRO TV
Alex Dima si Cosmin Savu PRO TV

Comentarii