Connect with us

AUDIENȚE TV

Reportajul Economie, caut strategie, de la România, te iubesc!, a fost pe primul loc în topul audiențelor

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Duminica trecută Cosmin Savu, corespondent special Știrile PRO TV, a adus în atenția telespectatorilor, la România, te iubesc!, o analiză a economiei românești ce a pus în lumină problemele majore cu care se confruntă țara noastră din acest punct de vedere. La 100 de ani de la Marea Unire, România se află într-un punct critic, fără o strategie economică care să o conducă către prosperitate.

România, te iubesc! a fost lider de audiență și a obținut la nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, 3.9 puncte de rating și 17.9% share, spre deosebire de postul clasat pe locul 2, ANTENA 1, care a obținut 3.3 puncte de rating și 15.0% share.

Telespectatorii au văzut ce s-a întâmplat cu companiile care erau odinioară prospere, ce rezultate dezastruoase au avut privativăzile eșuate și ce impact puternic au avut asupra dezvoltării actorii economici ce au căutat doar să se îmbogățească rapid și ușor. În urma lor au rămas numai ruine, industrii îngropate, oamenii fără locuri de muncă și sărăcie.

Problema analizată de Cosmin are rădăcini adânci. Ea pornește de la mediul academic și este în strânsă legătură cu cel politic și antreprenorial. Există și tehnologii avansate în România, însă oameni puțini care știu să le folosească. O mare problemă cu care se confruntă România este exodul de forță de muncă, 9 români alegând să părăsească țara în fiecare zi în căutarea unui trai mai bun.

Cosmin și-a propus să le arate telespectatorilor ce își doreste România din punct de vedere economic, unde se află și încotro se îndreaptă pe termen lung, dar și ce se întâmplă cu toate strategiile economice ce zac în sertarele autorităților și ce au aceștia de declarat când sunt trași la răspundere.

Duminica aceasta, de la ora 18:00, Paula Herlo, corespondent special Știrile PRO TV, face o radiografie a sistemului sanitar, care se află de ani de zile în moarte clinică. Telespectatorii vor afla care sunt cauzele și cine sunt responsabilii, duminică, numai la PRO TV.

START VOT PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018 – Etapa preliminară

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending