Connect with us

AUDIENȚE TV

Reportajul Hrană din piatră seacă a fost pe primul loc în topul audiențelor

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Ieri seară, la România, te iubesc!, Cosmin Savu, corespondent special Știrile PRO TV, a prezentat exemplul Israelului, care a devenit cel mai dezvoltat stat agrar din lume cu ajutorul inteligenței și a tehnologiilor de ultimă generație. Israelul poate fi considerat o superputere în tehnologia apei şi în agricultură, în hi-tech şi inovaţie software.

România, te iubesc! a fost lider de audiență pe toate categoriile de public și a reușit să obțină la nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, 4.3 puncte de rating și 19.5% share, spre deosebire de postul clasat pe locul 2,  ANTENA 1, care a obținut 2.5 puncte de rating și 11.6% share.

Crearea unui mediu steril şi controlat este principala metodă de a creşte produse de înaltă calitate pe care se bazează fermierii israelieni. Pe circa 150.000 de hectare de teren sunt construite mii de sere sau case cu plase de protecţie. Aici rodesc tot anul legumele şi fructele de pe mesele israelienilor. Şi câteodată şi ale romanilor, pentru că multe dintre produsele israeliene ajung pe rafturile magazinelor și în frigiderelor din România. Israelul este o ţară miracol. În ciuda condiţiilor potrivnice este unul dintre cei mai mari exportatori de produse agricole în Europa, iar fermierii continuă să se dezvolte şi să fie în vârful noilor tehnologii în agricultură.

Israelul este un exemplu demn de urmat pentru România Cu toate că avem resurse naturale şi terenuri agricole, nu ştim să le exploatăm, iar românii ajung să cheltuiască mai bine de un miliard şi jumătate de euro pentru hrana de import.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending