Reportajul Oameni și gunoaie, semnat de Alex Dima, la România, te iubesc!, lider de audiență - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Reportaj

Reportajul Oameni și gunoaie, semnat de Alex Dima, la România, te iubesc!, lider de audiență

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Alex Dima a prezentat duminică, la România, te iubesc!, Oameni și gunoaie, o anchetă despre incompetență, interese financiare și nepăsare. Nouă camioane stau nefolosite lângă aeroportul din Baia Mare. Consiliul Județean Maramureș le-a cumpărat în 2016 pentru a căra gunoiul din județ. Nu au nici măcar 100 de kilometri la bord, au ieșit din garanție și s-au stricat stând. Iar astfel de situații sunt numeroase în județ.

Reportajul Oameni și gunoaie a condus duminică seară topul preferințelor telespectatorilor și a înregistrat 8.1 puncte de rating și 26.2% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce poziția secundă a obținut 3.9 puncte de rating și 12.6% share. La nivel național, peste 1.1 milioane de români au urmărit România, te iubesc!.

„Din păcate, mai toate instituțiile din această țară funcționează după modelul pe care l-ați văzut în Maramureș. Oameni indiferenți, neputincioși, incompetenți, părtași la hoții, oameni care nu au habar de termeni ca datorie, respect, conștiință. Cheia stă la noi, cetățenii. Noi trebuie să ne unim și să le cerem angajaților statului să-și facă treaba. Trebuie să luptăm pentru drepturile noastre, pentru aerul pe care-l respirăm, apa pe care o bem, drumurile pe care mergem, pentru viață”, a spus Alex Dima.

Pe groapa de la Fărcașa abia în primăvara anului viitor se va lucra, dacă se va întâmpla acest lucru. Când va fi gata, va fi acoperită în bună parte de munții de gunoaie adunați în Baia Mare, care vor fi mutați aici. Atât povestea gunoiului, cât și otrăvurile care ies din haldele de steril par fără rezolvare. Totul din cauza incompetenței, a intereselor financiare, a nepăsării celor care răspund de viața oamenilor care trăiesc pe aceste locuri.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending