Connect with us

A-Z NEWS

Restaurantul Cannoleria, premiat pentru cea mai bună pinsa romana din România!

Published

on

Reclame

Cannoleria este un lanț de restaurante fondat de către Andreea și Chef Andrea Di Russo în octombrie 2019. Prima Cannolerie a fost deschisă în Cosmopolis, ca o afacere de familie și un colț italian autentic cu produse de calitate: pinsa și cannoli. Astăzi, deși au trecut doar 3 ani jumătate de la fondarea brandului, familia Di Russo a deschis o Cannolerie și în Barcelona, aceasta fiind franciza nr. 7.

În cadrul RMD Summer Gala 2023, Cannoleria a primit premiul pentru cea mai bună pinsa romana din România, premiul fiind ridicat de către fondatori.

Premiile Radar de Media sunt premii media românești, acordate de publicația Radar de Media (înființată în anul 2009 de către Dorin Huntai). Premiile se acordă anual, din 2010, pentru toate categoriile mass-media prin prisma nominalizărilor și votului publicului (consumatorilor de televiziune, radio, presă scrisă etc). Din anul 2022, se acordă o nouă categorie de premii, pentru calitate, performanță și excelență, prin inițiativa Comisiei de Atestare a Calității, Performanței și Execelenței a Premiilor Radar de Media, prezidată de Claudiu Dumitrache. Evenimentul este considerat cel mai așteptat din media românească, atât de personalitățile publice, artiști, televiziuni, publicații, firme, brand-uri de top și mediul afacerist, cât și de publicul consumator al celor din urmă, aici stabilindu-se și recunscându-se preferințele publicului, dar și valorile, excelența și performanța prezente în mass-media.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending