„Rețeaua de Idoli”: Actorul Mihai Călin în prima ediție a noului sezon - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Published

on

•       Povestea incredibila a familiei de ucraineni pe care actorul Mihai Călin a primit-o acasă

•       Noul sezon „Destine ca-n filme”, alături de destinele celor care au ales România

Un nou sezon „Reţeaua de idoli” începe din 21 martie, de la ora 21:00, la TVR 2. Așa cum ne-a obișnuit, în cel de-al șaptelea sezon cunoscuta realizatoare Irina Păcurariu va provoca în fiecare zi de luni celebrităţile la un dialog sincer. Puternic ancorată în realitate, prima ediție „Rețeaua de Idoli” va aduce în fața telespectatorilor un actor special: MIHAI CĂLIN.

Vedetă de televiziune, deținător al Premiului Gopo pentru cel mai bun actor în rol principal în 2021, actor al Teatrului Național București, „Mihai Călin deschide noul sezon Rețeaua de Idoli mai ales pentru că este una dintre sutele de gazde pentru refugiați, români care, fără voie dau lecții de umanitate în aceste vremuri, în care războiul din Ucraina ne-a obligat să dăm o probă de solidaritate”, spune Irina Păcurariu.

Actorul a luat acasă o femeie cu doi copii care au părăsit Ucraina. Mihai Călin a fost impresionat atunci când a aflat că mica familie a plecat din calea războiului fără să ia nimic, doar cu ceea ce aveau pe ele.

„E o poză din apartamentul lor din Kiev, unde au dormit timp de șase zile în baie în timpul bombardamentelor. Mi se pare că nouă, românilor, ni se întâmplă un lucru interesant. Cred că mulţi ar putea spune, despre noi, românii, că suntem destul de dezbinaţi. Eu cred că noi suntem capabili de o solidaritate ieşită din comun în momentele grele. Cu noi sau cu alţii. Nu am învăţat să fim solidari în momentele bune. Acum, acest ajutor pe care românii îl dau ucrainenilor ne uneşte. E un moment interesant pentru naţia română”, spune Mihai Călin.

Noul sezon „Destine ca-n filme”, alături de poveștile celor care au ales România

Și Iuliana Marciuc invită telespectatorii TVR 2 la un nou sezon al emisiunii „Destine ca-n filme” marți, 22 martie, de la ora 21:00. „În șapte ani de când publicul girează acest proiect, comunitatea „Destinelor ca-n filme” a crescut de la un an la altul. Așa cum am făcut de fiecare dată, încercăm și în acest sezon să aducem noutăți. În această primăvară, la „Destine ca-n filme” îi veți cunoaște pe eroii care au ales România. E vorba despre oameni care au trăit în străinătate, dar care au ales să se stabilească și să muncească în țara noastră”, spune Iuliana Marciuc.

Marţi, 22 martie, de la ora 21:00, în prima ediție a noului sezon „Destine ca-n filme” îl vom cunoaște pe Corneliu Ţepeluş, patriotul. Bărbatul a făcut înconjurul lumii însă întotdeauna s-a simţit legat de România, iar visul lui a fost să promoveze țara în care s-a născut, aşa cum o vede el. Povestea celui de-al doilea personaj adus în fața telespectatorilor de Iuliana Marciuc este demnă de un roman de aventuri. A fost sărac lipit, a dormit sub cartoane prin gările din Europa, a fost inventator, a făcut puşcărie în perioada comunistă, a trecut printr-un accident cumplit. Acum a venit direct de pe platourile de filmare în emisiunea Iulianei Marciuc ca să povestească în premieră despre destinul său: Ionel Sporea, între Iad şi Rai.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement
Vedete2 săptămâni ago

Ce bani au câștigat Faimoșii, în reality show-ul fenomen SURVIVIOR ROMÂNIA

Vedete2 săptămâni ago

Scandal monstru la Survivor România! Doi concurenți s-au luat la bătaie pe insulă: „Ai venit să arunci cu noroi în toată lumea!”

Premieră TVo săptămână ago

Zece concurente vor intra în cea mai frumoasă competiţie a stilului, la Kanal D2

Reality Show2 săptămâni ago

SURVIVIOR ROMÂNIA. Faimoșii, în pragul disperări nu mai găsesc drumul spre victorie!

Premieră TV4 săptămâni ago

Serialul “Infidelul” se apropie de final! Apoi Kanal D va difuza primul serial dublat în limba română „Destăinuiri”

Vedete4 zile ago

Mihai Zmărăndescu și Remus Boroiu de la Survivor România s-au luat la bătaie înainte de a participa la concurs

Reality Show3 săptămâni ago

VIDEO Ce concurent din tribul Războinicilor a părăsit competiția Survivor România!

Emisiuni3 săptămâni ago

Au început filmările pentru cel de-al 19-lea sezon Te cunosc de undeva!

Premieră TV2 săptămâni ago

Marea premieră a sezonului 11 Chefi la cuțite le aduce lui Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu adversari surpriză la lupta pentru amuletă

Reality Showo săptămână ago

Cel mai scandalos concurent din tribul Faimoșilor a părăsit competiția. Dan Pavel: ”Suntem la jumătatea cursei pentru câștigarea marelui premiu

AUDIENȚE TV4 săptămâni ago

Dragoș Bucur a apăsat butonul auriu: ”Acolo, pe cerc, strălucea”. Show-ul Românii au talent a fost lider absolut de audiență!

Facebook

Advertisement

IN Trending