Reții apă în organism în această perioadă? Optează pentru produsele de la Revital Saenciuc - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ADVERTORIALE

Reții apă în organism în această perioadă? Optează pentru produsele de la Revital Saenciuc

Published

on

Organismul uman este un sistem complex, ce are un conținut mediu de aproximativ 70% apă. Însă, acesta trebuie menținut hidratat în fiecare zi.

Sănătatea în ceea ce privește organele interne, a sistemului osos și implicit cel muscular, depinde de aportul de apă pe care îl oferim. Însă, un consum în exces de lichide poate duce și la anumite probleme precum retenția de apă care duce la transformări la nivelul organismului.

Cum ne dăm seama dacă avem retenție de apă? Mâinile și picioarele umflate sunt primele semne în acest sens. Pe lângă aceste semne, mai apar:

  • inflamații ale gleznelor
  • dificultăți ale respirației
  • piele lucioasă și întinsă
  • balonare
  • creștere în greutate
  • dureri de cap
  • durerea articulațiilor.

Însă nu doar un consum mai mare de apă poate duce la retenție, cât și alți factori precum o alimentație nesănătoasă care conține multă sare, un deficit de vitamina B1, statul în picioare.

Retenția de apă poate fi un risc destul de mare pentru multe persoane, astfel că este nevoie de anumite măsuri de combatere și prevenție a acestei probleme. De la adoptarea unui stil de viață cât mai sănătos, până la administrarea unui tratament precum acele diuretice naturale capsule, aceste aspecte trebuie luate în considerare pentru a oferi o stare de bine organismului.

Optează pentru produse naturiste

Pentru retenția de apă se recomandă administrarea de tratamente naturale, pentru că sunt printre cele mai sigure produse. Pe lângă faptul că nu există riscul de a face reacții adverse, produsele naturiste își fac treaba mult mai eficient și mai sigur în comparație cu cele din farmacii. Diureticele naturale capsule de la Revital Saenciuc pot combate retenția de apă într-un mod cât mai natural.

În plus, acestea vin cu mai multe avantaje pentru organism. Favorizează o bună funcționare a sistemului excretor și a rinichilor, ameliorează problemele asociate litiazei renale, îmbunătățește aspectul celulitei, ajută la reglarea tensiunii arteriale.

Revital Saenciuc este un site care vine spre publicul larg cu o gamă variată de produse naturale de înaltă calitate având scopul de a ameliora, a îmbunătăți și a menține un stil de viață cât mai sănătos.

Advertisement

Natura este cea care ne oferă soluții la fiecare pas în ceea ce privește sănătatea noastră prin plante și remedii naturale care nu fac decât să ne protejeze de anumiți factori nocivi. Fapt pentru care echipa Revital Saenciuc a combinat tehnologia cu natura, oferindu-ne produse naturale dintr-o gamă foarte diversă pentru diferite afecțiuni.

Aici regăsim produse naturale pentru imunitate, anumite probleme ale ficatului și bilei, a sistemului digestiv, pentru detoxifiere, slăbire și metabolism și așa mai departe. Cu Revital Saenciuc puteți avea parte chiar și de nutriție personalizată din partea unor specialiști cu experiență care vă ajută la dezvoltarea unui plan alimentar cât mai sănătos ținând cont de factorii genetici, de mediu, cât și de stilul de viață.

Pentru mai multe detalii cu privire la gama de produse, cât și la serviciile oferite, accesați pagina oficială revitalsaenciuc.ro.

 

Date de contact:

0722 310 877

vanzari@revitalsaenciuc.ro

Advertisement
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending