Connect with us

A-Z NEWS

RETROSPECTIVA MEDIA – Iulian Comănescu, despre schimbările din grila televiziunilor, zona acces!

Published

on

Reclame

Iulian Comanescu, cel mai cunoscut analist media din România a explicat pentru RADAR DE MEDIA, într-o serie de discuţii cum a arătat grila de programe a toamnei din peisajul media autohton.

 

IULIAN COMĂNESCU vorbeşte astăzi despre mutările din grilă în zona acces (15-19), care practic a schimbat total programul tradiţional.

 

 

Schimbările din timpul zilei: Măruţa mutat de la ora 15, la fel şi Teo de la Kanal D, iar zona fierbinte de la ora 17 practic are o concurenţă total diferită, Acces Direct (Antena 1), Ştiri şi game show cu Cabral (PRO TV) şi Kanal D cu Bravo ai stil. Cum vezi toate aceste modificări?

 

Pot adăuga faptul că ceara din ureche a fost oricum un ocol și o distorsiune în grilele românești. Televiziunile noastre s-au aruncat cu capul înainte într-un morman de gunoi după 2005 în virtutea precedentului Dan Diaconescu, dar mai ales, lucru care a fost mai puțin remarcat, fiindcă tabloide le de hârtie gen „Libertatea”, „Click!” și „Cancan” explodaseră ca tiraje la vremea respectivă. Televiziunea de mainstream nu înseamnă totuși gunoi. Uitați-vă la epoca ulterioară, a talent show-urilor, când „Românii au talent” a făcut ratinguri nemaiatinse de vreo emisiune de pe vremea lui Valeriu Lazarov.

O parte din acel public de 20 de puncte s-a întors de undeva, din afara cercului privitorilor de Măruță, ca să spun așa. Putem fi răi cu „Românii au talent” și spune că e un circ glamour, dar faptul că e o emisiune aspirațională nu se poate contesta. Cu totul altceva decât Măruță-Capatos-Gherghe. Cred că oricine ar fi renunțat, mai devreme, la filozofia Măruță-Gherghe ar fi obținut rezultate. Bine că s-a întâmplat măcar acum.

 

Mâine vom discuta despre TVR şi taxa radio-tv.

 

Foto Montaj: RADAR DE MEDIA

RETROSPECTIVA MEDIA – Iulian Comănescu, despre producţiile PRO TV: Visuri la Cheie, Vocea României, Jocuri de Celebritate sau Las Fierbinţi!

 

RETROSPECTIVA MEDIA – Iulian Comănescu, despre reality show-ul Supravieţuitorul de la PRO TV!

 

 

RETROSPECTIVA MEDIA – Iulian Comănescu, despre emisia HD Antena 1 şi mutarea anului în show-ul X Factor, Carla’s Dreams

 

RETROSPECTIVA MEDIA – Iulian Comănescu, despre Kanal D. Succesul Bravo ai stil, dar şi explicaţia creşterii staţiei în audienţe!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending