Connect with us

A-Z NEWS

RETROSPECTIVA MEDIA – Iulian Comănescu, despre schimbările din grila televiziunilor, zona acces!

Published

on

Iulian Comanescu, cel mai cunoscut analist media din România a explicat pentru RADAR DE MEDIA, într-o serie de discuţii cum a arătat grila de programe a toamnei din peisajul media autohton.

 

IULIAN COMĂNESCU vorbeşte astăzi despre mutările din grilă în zona acces (15-19), care practic a schimbat total programul tradiţional.

 

 

Schimbările din timpul zilei: Măruţa mutat de la ora 15, la fel şi Teo de la Kanal D, iar zona fierbinte de la ora 17 practic are o concurenţă total diferită, Acces Direct (Antena 1), Ştiri şi game show cu Cabral (PRO TV) şi Kanal D cu Bravo ai stil. Cum vezi toate aceste modificări?

 

Pot adăuga faptul că ceara din ureche a fost oricum un ocol și o distorsiune în grilele românești. Televiziunile noastre s-au aruncat cu capul înainte într-un morman de gunoi după 2005 în virtutea precedentului Dan Diaconescu, dar mai ales, lucru care a fost mai puțin remarcat, fiindcă tabloide le de hârtie gen „Libertatea”, „Click!” și „Cancan” explodaseră ca tiraje la vremea respectivă. Televiziunea de mainstream nu înseamnă totuși gunoi. Uitați-vă la epoca ulterioară, a talent show-urilor, când „Românii au talent” a făcut ratinguri nemaiatinse de vreo emisiune de pe vremea lui Valeriu Lazarov.

O parte din acel public de 20 de puncte s-a întors de undeva, din afara cercului privitorilor de Măruță, ca să spun așa. Putem fi răi cu „Românii au talent” și spune că e un circ glamour, dar faptul că e o emisiune aspirațională nu se poate contesta. Cu totul altceva decât Măruță-Capatos-Gherghe. Cred că oricine ar fi renunțat, mai devreme, la filozofia Măruță-Gherghe ar fi obținut rezultate. Bine că s-a întâmplat măcar acum.

 

Mâine vom discuta despre TVR şi taxa radio-tv.

 

Foto Montaj: RADAR DE MEDIA

RETROSPECTIVA MEDIA – Iulian Comănescu, despre producţiile PRO TV: Visuri la Cheie, Vocea României, Jocuri de Celebritate sau Las Fierbinţi!

 

RETROSPECTIVA MEDIA – Iulian Comănescu, despre reality show-ul Supravieţuitorul de la PRO TV!

 

 

RETROSPECTIVA MEDIA – Iulian Comănescu, despre emisia HD Antena 1 şi mutarea anului în show-ul X Factor, Carla’s Dreams

 

RETROSPECTIVA MEDIA – Iulian Comănescu, despre Kanal D. Succesul Bravo ai stil, dar şi explicaţia creşterii staţiei în audienţe!

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending