Connect with us

Emisiuni

Revedere emoţionantã pentru Andreea Bãlan pe scena „Te cunosc de undeva!” (galerie foto)

Redactia Radar de Media

Published

on

Cel de-al doilea episod al transforming show-ului „Te cunosc de undeva!” a debutat cu mari emoţii nu doar pentru cei opt concurenţi ai show-ului, ci şi pentru jurata Andreea Bãlan.

Cântãreaţa a ţipat de bucurie şi a fugit într-un suflet cãtre scenã, atunci când Seleşi a anunţat invitatul special al ediţiei – Andreea Antonescu. „Aţi reuşit ce au încercat alţii de foarte multã vreme. Dupã mai bine de cinci ani, suntem din nou împreunã pe aceeaşi scenã. Şi acum, datoritã vouã împreunã pentru prima oarã într-un juriu! Vã mulţumesc!” a adãugat Andreea Bãlan.

Frumoasa cântãreaţã a dansat cot la cot cu fosta ei colegã din trupa Andre, ba chiar au refãcut şi coregrafia piesei „Liberã la mare”.

Destãinuirea care i-a lãsat pe toţi fãrã cuvinte a venit însã de la Cosmin Seleşi: „Bãi, ştiţi cã eram disperat la concertele voastre?”.

Cu ce surprize îi aşteaptã echipa transforming show-ului „Te cunosc de undeva!” pe telespectatori, rãmâne de vãzut sâmbãtã searã, de la 20:30, în cel mai nou sezon al show-ului, numai la Antena 1.

 

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending