Connect with us

Grila de programe

Revelion la Cetate, în noapea dintre ani, la Prima TV

Published

on

Foto Credit: PRIMA TV

Anul se înnoiește la Prima TV cu distracție, muzică, dans, mâncăruri alese și cu cel mai inedit Revelion: cel în care se deschid porțile Cetății. În noaptea dintre ani, telespectatorii Prima TV sunt invitații lui Mircea Dinescu la cel mai antrenant Revelion, cel de la Cetatea de pe malul Dunării,într-o ediție specială Poezie și delicatețuri. Ultima zi din 2021 aduce la Prima TV întâlniri inedite, invitați de seamă și ediții de sărbătoare ale emisiunilor. Iar zâmbetul și voia bună vor fi asigurate de către distribuția serialului Secretele Președintelui cu un episod special de Revelion.

Petrecerea începe în ultima zi a anului, de la ora 15.00, cu ediția specială a emisiunii Exclusiv VIP. Cristi Brancu îi invită pe telespectatori să întâmpine 2022 cu voie bună și speranță. În platoul emisiunii vor veni invitați de seamă care vor transmite gândurile pentru anul ce vine, dar și dorințele lor. Împreună, ne amuzăm, imităm, cântăm și ne distrăm.

De la ora 19.00, Portul Cultural Cetate de la Dunăre se pregătește de petrecere și telespectatorii vor intra în fervoarea pregătirii unei mese bogate, pentru că Mircea Dinescu așteaptă musafiri de seamă. Telespectatorii vor asista la pregătirile pe care Mircea Dinescu le face pentru musafirii săi: prepararea vițelului la proțap sau punerea pâinii în cuptor. Rând pe rând, vedetele Prima TV – Cristi Brancu, Dezbrăcatu, Ioana Petric, Irina Gologan, Cove, Gabriela Marin, Maria Iordănescu, Grig Chiroiu, Toni Ionescu, vor fi întâmpinate cu voie bună, cu bucate alese și, mai ales,  cu muzică lăutărească.

Seara continuă cu o ediție Best Of a Cronicii Cârcotașilor. Ioana Petric, Dezbrăcatu și bebelușele fac show total, de la ora 20.00, în ultima seară a lui 2021. Cele mai tari bâlbe sunt prinse in Topul anului iar telespectatorii vor fi delectați cu 2 ore de râsete pe cinste.

Secretele Președintelui vor fi dezvăluite și în ultima zi a anului. De la ora 22.00, președintele Pupăză și staff-ul său pregătesc un Revelion cu momente artistice care vor asigura ambianța trecerii în noul an, și doi invitați speciali, Angelina Jolie și pe Brad Pitt. Apropierea de miezul nopții va fi marcat de tradiționalul discurs al președintelui Pupăză, care va spune câteva cuvinte, pentru “a lumina” calea românilor în 2022.

Apoi, de la ora 00:00, petrecerea de la Cetate poate începe. Mâncarea-vedetă din farfurie va fi una marca Mircea Dinescu. Pentru că primele ore din an merită sărbătorite cum se cuvine, maestrul propune o rețetă-fenomen:  vițelul la proțap, umplut cu purcel fript, umplut cu un curcan  ce va fi umplut cu o bibilică.  Și, cum 2022 trebuie întâmpinat cu dans, din programul special de Revelion al Prima TV nu vor lipsi lăutarii. Celebra formație Azur va cânta alături de tarafurile Caliu, Mambo Siria, Iancu Jianu și Constantin Gaciu, Perla Dunării. Atmosfera de la Cetate va fi încinsă și de Profesorul Nelu Greblă sau Bătrânul Gogu. Revelionul este seara în care celebrăm Noul An așa că de pe mesele invitaților de la Cetate nu vor lipsi mâncărurile tradiționale, un cârnat lung de 25 de metri, vinul lui Dinescu, iar la miezul nopții cerul de deasupra Dunării se va lumina de artificii.

La trecerea dintre ani, Prima TV te îndeamnă să trăiești bucuria lucrurilor care contează. Din 31 decembrie și până la primele ore ale noului an, vom ura împreună tuturor un an mai bun și… bun venit 2022!

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: PROGRAMUL TV COMPLET REVELION 2022 - RADAR DE MEDIA

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending