Revelionul cel neBUN, lider de piață. Românii au trecut în Noul An alături de Antena 1 - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Published

on

Antena 1 a început noul an ca lider de audiență cu Revelionul cel neBUN, un maraton al distracției în noaptea dintre ani, în care Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au concurat cu Nea Mărin spre deliciul publicului, într-o competiție pentru cel mai tare program de revelion.

Astfel, Revelionul cel neBUN a ocupat primul loc în opțiunile telespectatorilor români pe segmentul de public comercial cu vârste cuprinse între 18 și 54 de ani, înregistrând o medie de 8.5 puncte de rating și 29.2% cota de piață, în vreme ce Pro TV s-a clasat pe locul al doilea, cu 8.1 puncte de rating și 27.8% cota de piață. În intervalul 19:59-02:00 în care a fost difuzată emisiunea, minutul de maximă audiență de la 22:58 a adunat în fața televizoarelor aproape 2.750.000 de telespectatori. Totodată, la miezul nopții, românii au ales să treacă în 2023 împreună cu Antena 1, urmărită în minutul 00:00 de peste 2 milioane de oameni la nivel national. Antena 1 a fost lider de audiență în minutul 00:00 și pe segmentul de public comercial, cu 9.8 puncte de rating și 33.1% cota de piață.

Întreaga intrigă a unei nopți de neuitat la Antena 1 a pornit de la o coincidență buclucașă: ce se întâmplă când Liviu și Andrei, dar și Nea Mărin închiriază același local pentru petrecerea de Revelion? Niciunul nu renunță și aleg să concureze, oferind astfel publicului o porție dublă de distracție! Fiecare tabără a fost reprezentată în ringul petrecerii de câte o echipă grea de vedete. Loredana, Andreea Bălan, Elena Gheorghe, dar și Romică Țociu, Paula Chirilă, Eliza și Cosmin Natanticu, Maria Popovici și Mincu, Maria Buză, Gabriel Dorobanțu, Adriana Trandafir, Ruby, Jo, SHIFT, Connect-R, Johny Romano, What’s UP, Mario Fresh, Lino Golden, Jador, Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor, Mioara Velicu, Viorica și Ioniță de la Clejani, Vali Vijelie, Jean de la Craiova, baletul COBO, coordonat de Cocuța și Bogdan Boantă, și alții au făcut parte din cel mai neBUN program de Revelion, pentru marea noapte în care petrecerea a fost pentru toate gusturile!

Sursa: Kantar Media               

Copyright: ARMADATA S.R.L.                          

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group                            

Analiza este facuta pe target-urile 18-54 Urban, All urban și Național

Perioada 31 decembrie 2022

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending