Revendicarea, un nou reality show, prezentat de Mihai Ursu, la Prima TV - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Revendicarea, un nou reality show, prezentat de Mihai Ursu, la Prima TV

Published

on

 
Revendicarea” este un reality showcarevine în ajutorul românului simplu, ale cărui drepturi au fost încălcate sau ignorate de autorităţi. Jurnalistul Mihai Ursu este prezentatorul noii emisiuni şi îi trage la răspundere pe cei responsabili de nedreptăţi.

Revendicarea este 100% ‚reality, dinamică, plină de adrenalină, iar pentru echipa noastră nu există obstacole în cazurile investigate. Misiunea noastră este să găsim soluţiile care până acum au fost amânate din ignoranţa, incompetenţa sau pura delăsare a celor responsabili”, spune Mihai.Căutăm să rezolvăm nu doar cazuri individuale, ci să şi descoperim erori majore în sistem, lacune în legislaţie, iar apoi să îi convingem pe cei în măsură, să le remedieze. Astfel, vieţile a sute de oameni se pot schimba în bine dintr-o singură iscălitură”.

Ca un adevărat justiţiar, Mihai Ursu porneşte în căutarea dreptăţii pentru victimele sistemului social, politic sau economic românesc. Românii care până acum au bătut la uşi închise şi au fost amăgiţi de bănci, administraţii financiare, primării, societăţi de asigurare, inspectorate, instituţii de sănătate, comercianţi sau chiar de Guvern, au acum o nouă speranţă în „Revendicarea”.

În fiecare ediţie, trei cazuri independente îşi vor găsi rezolvarea. Românii au cerut ajutorul emisiunii „Revendicarea”, iar Mihai Ursu lansează ofensiva împotriva celor care le ignoră drepturile.

Mihai Ursu are o carieră jurnalistică de aproape 20 de ani şi o vastă experienţă în reportaje de investigaţie şi anchete. Jurnalist acreditat la Ministerul de Interne şi la Ministerul Apărării Naţionale, el şi-a început misiunea de justiţiar la Prima TV în 2002, cu emisiunea „112 – Poliţia în acţiune”.

Foto Credit: PRIMA TV

CITESTE SI:


Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
1 Comment

1 Comment

 1. luminita-gabriela

  21 aprilie 2015 at 21:14

  Suntem un grup de cetateni ai orasul Ramnicu Sarat si cerem disperati ajutorul dvs !
  In luna decembrie am fost instiintati printr-o decizie de impunere emisa de catre ANAF ca datoram contributia la fondul de sanatate pentru anul 2012 suma de 468 lei , suma calculata pentru venituri din investitii de cativa lei , (dividende) , am depus contestatii la care am primit raspunsuri negative !
  Mentionez ca nu am cerut si nu am ridicat nici o suma de bani sau bunuri cu titlu de dividend , calculul aberant al datoriei fiind facut in baza art 296 alin2 din codul fiscal in baza unui raport transmis de sif-uri catre ANAF .
  Acest calcul sinistru si genocid s-a facut din oficiu ca pentru un venit constant lunar de 700lei/luna , 8400 lei/an 2012 !
  Ma intreb cum este posibil asa ceva ? Sa spunem ca datorez pentru 36 de lei/2012 (venit fictiv in cazul meu) 39 de lei catre sanatate , de ce s-a calculat CASS pentru tot anul si nu s-a calculat doar pentru o luna sau pentru luna cand am fost raportati de sif-uri ?
  Cum sa procedam cand vor sa ne fure cu acte in regula printr-o lege nedreapta facuta aiurea , cum sa platim aceasta suma uriasa calculata disproportionat cu veniturile noastre , suntem oameni simpli , fara munca , care abia de ne ducem zilele intr-un oras daramat economic…
  Nimeni nu ne aude , nimanui nu-i pasa…cei de la ANAF ne ignora , guvernanti se fac ca ploua…oare ne mai poate ajuta cineva ?
  Avem speranta ca ne puteti sprijini (macar cu un sfat) , sau poate ca cineva ne poate auzi necazul prin vocea dvs ! Va multumim anticipat !

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending