COME-BACK | Revenire incredibila a ''Zanei'' pe micul ecran! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Televiziune

COME-BACK | Revenire incredibila a ”Zanei” pe micul ecran!

Published

on

Desi a primit multe oferte de-a lungul anilor din partea televiziunilor, Andreea Marin a hotarat sa se intoarca la ”prima dragoste”.

andreea-marin-tunsa-mica

Din toamna ”Zana surprizelor” se va intoarce la TVR cu un nou format de emisiune. „E un format pe care l-am gândit special pentru televiziunea naţională, amplu, ce îşi doreşte să aducă pe micul ecran oameni valoroşi şi să schimbe vieţi în bine”, a declarat Andreea Marin pentru ziarulring.ro

Chiar dacă fosta ei emisiune „Surprize, surprize” a fost lider în divertisment, Andreea Marin este de părere că noul format va fi şi mai şi. „Cred că ar avea succes, oamenilor le e dor de surprizele plăcute ale vieţii, de poveşti adevărate, nu contrafăcute, de bucurii spontane, de programe în care se pune suflet. Dar conceptul gândit de mine acum este diferit, deşi la fel de plin de viaţă”, a adăugat Andreea Marin care, întrebată ce alte proiecte mai are din toamnă, a recunoscut că e omul surprizelor: „Sunt omul surprizelor şi aşa voi rămâne”.

Andreea Marin a fost în poziţia de a negocia la sânge revenirea în televiziune, obţinând, până la urmă, tot ceea ce a cerut. „Au existat şi alte propuneri interesante, dar eu sunt omul care îşi doreşte să meargă înainte, nu să facă paşi înapoi. Deşi oferta pentru mine personal era una foarte bună, bugetul oferit realizării programului nu permitea atingerea calităţii pe care eu mi-o doream.

Nu e de ajuns să ai o gazdă cu experienţă, ci trebuie să investeşti şi în realizarea programului pentru ca rezultatul final să fie unul de calitate. În acest moment, eu am gândit un proiect la cererea televiziunii naţionale, care a fost îmbrăţişat la nivel de concept, rămâne însă să vedem dacă reuşim să găsim şi fondurile necesare pentru a-l transforma în realitate. Este un proiect amplu, sunt sigură că va fi iubit de public dacă va ajunge pe micile ecrane, însă are nevoie şi de un buget pentru a fi pus în practică”, spunea „Zâna” într-un interviu mai vechi.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Subscribe to our newsletter!
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending