Revenire spectaculoasă pentru Laura Cosoi pe micul ecran - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Seriale

Revenire spectaculoasă pentru Laura Cosoi pe micul ecran

Published

on

Foto credit: Prima tv

În această toamnă, vedeta se întoarce pe micile ecrane la Prima TV, în cel mai nou serial de comedie, Pup-o, mă! 

Actrița, ce a devenit de curând mamă pentru a treia oară, spune că Universul a lucrat în favoarea ei și i-a îndeplinit o mare dorintă: aceea de a se reîntâlni cu telespectatorii.

Astfel, Laura Cosoi a primit un rol în cel mai așteptat serial de comedie al anului, Pup-o, mă! “Mi-a fost dor de un serial și am tot spus asta.

Se pare că atunci când îți doreșți ceva și arunci o idee în Univers se întâmplă. Mi-a fost dor de rutina unui serial, să merg în fiecare zi la filmare, să-mi petrec ziua cu colegii din echipă. M-am bucurat foarte mult că am avut șansa să mă reîntorc.

Evident, comedia este cea care bucură și mi-am dat seama că, în vremurile acestea un pic date peste cap, comedia poate fi cu adevărat un balsam pentru cei care ne urmăresc”, spune Laura Cosoi.

Actrița a filmat însărcinată în 9 luni pentru rolul din serialul ce începe în octombrie la Prima TV și mărturisește că a avut emoții mari știind că este la final de sarcină și ar putea să nască chiar pe platorile de filmare. În Pup-o, mă! Laura Cosoi joacă rolul unui producător TV.  

“Nu am prea dormit cu o noapte înainte de prima filmare pentru că evident aveam gânduri că urma să încurc oamenii, speram ca totul să meargă bine pentru că sarcina era deja la termen, se putea întâmpla în orice moment și, dat fiindcă am născut foarte ușor, îmi dau seama că aș fi putut naște cu adevărat și pe platoul de filmare și ar fi fost o comedie și în afară scenariului J. Dar Lara a fost foarte blândă cu mine și înțelegătoare și m-a lăsat să-mi duc la bun sfârșit proiectele”, spune Laura Cosoi.

Reîntoarcerea pe platourile de filmare i-a adus multă bucurie, dar și un sentiment de familiaritate. “Este a doua oară când lucrez cu Alin Panc și Văru Săndel, am mai lucrat împreună și la Secretul lui Zorillos.

Mi se pare că am făcut o treabă foarte bună împreună cu ei, ne-am completat foarte bine și am lucrat ca o echipă adevărată.  Vrem ca acest proiect sa ajungă la inimile telespectatorilor, să ne reîntâlnim pe platou și să continuăm acest proiect. E un serial care se potrivește foarte bine cu cultura noastră, cu felul în care am fost crescuți, cu reality show-urile care acum pe TV, pentru că este o comedie despre lumea aceasta, a televiziunii îmbinată cu clasicul rural.

Advertisement

Noi suntem un popor al contrastelor și îmi doresc din tot sufletul să avem un mare succes”, povestește Laura Cosoi.

După succesul avut de producţiile Pup-o, mă! 1 şi Pup-o, mă! 2, Alin Panc a transformat continuarea poveştii într-un serial de televiziune.

Așadar, toamna lui 2022 o aduce pe Laura Cosoi la Prima TV în serialul Pup-o, mă!-Confruntarea bacilor, un produs media cu un scenariu 100% românesc.  

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending