Loredana pornește în turneul național “Reveria”

0
781

A fost “Dragoste”, a fost “Magic”, însă anul 2015 va genera “Reveria”. Loredana pornește, pentru al treilea an consecutiv, într-un mega turneu național. “Reveria” înseamnă 16 concerte, 14 orașe din țară plus Chișinău, mii de fani visând împreună cu Diva absolută a României într-un show unic, marca Loredana.

“Pornim din nou în turneu!!! Al treilea turneu consecutiv pentru toți fanii mei din țară! Reveria va călatori prin toată România și la Chișinău, începând cu 23 februarie, până pe 15 martie! Voi fi alături de banda mea Agurida, de dansatori și invitați speciali în cea mai tare producție artistică a anului – Reveria!!! Un spectacol unic și irepetabil! De abia aștept să ne întâlnim! Voi veni la voi acasa, asa ca rezervati-va locul din timp! Pe curand! Dragoste”, a declarat Loredana.

Show-ul “Reveria”, pe care Loredana l-a suștinut pe 25 octombrie și la cererea publicului pe 26 octombrie, la Sala Palatului, a uimit din nou fanii și presa de specialitate: “Loredana este la ora actuală, probabil, cea mai bună artistă din România”; “e ceea ce americanii numesc one woman show, o artistăcomplexa şi completă, capabilă să se muleze pe diferite stiluri şi să-şi surprindă necontenit publicul (…) A fost un spectacol grandios, care a avut toate elementele unui adevărat musical în mai multe acte”; “show-ul lui Lori a fost magnific, intens, stralucitor (…) Jos palaria, Lori din Onești, ai putea sa dai lecții de teoria spectacolului artiștilor din Romania.” – din cronicile spectacolului “Reveria”.

Loredana le oferă și în acest an românilor care nu au ajuns la Sala Palatului un show de talie internațională, o producție magnifică, unică în România. Biletele se gasesc la casele de bilete ale sălilor de spectacol și online pe vandbilete.ro. bilete.ro, myticket.ro, eventim.ro, blt.ro.

Concertul care deschide marele eveniment va avea loc pe 23 februarie, la Pitești, la Casa de Cutură a Sindicatelor.

În plus, celebra cântăreaţă promite show-uri incendiare şi în Craiova (24 februarie, Teatrul National „Marin Sorescu”), Deva (25 februarie, Centrul Cultural „Dragan Muntean”), Timișoara (26 februarie, Filarmonica „Banatul”), Arad (28 februarie, Teatrul Clasic „Ioan Slavici”), Cluj-Napoca (1 martie, Casa de Cultura a Studentilor), Suceava (2 martie, Casa de Cultura a Sindicatelor), Botosani (3 martie, Casa de Cultura a Sindicatelor), Bacau (5 martie, Teatrul de Vara „Radu Beligan”), Iași (6 martie, Casa de Cultura a Studentilor), Chișinău (8 martie, Palatul National), Brașov (10 martie, Teatrul Dramatic „Sica Alexandrescu”), Ploiești (11 martie, Casa de Cultura a Sindicatelor), Galați (14 martie – Casa de Cultura a Sindicatelor) și Constanța (15 martie, Casa de Cultura a Sindicatelor).

Comentarii