Connect with us

Emisiuni

Cine sunt campionii Youtube-ului? Aflăm duminică, la Apropo TV

Published

on

Duminică, 12 octombrie, de la ora 13:05, Andi Moisescu va prezenta şi comenta împreună cu George Buhnici, Mikey Haş şi Amalia Năstase cine sunt campionii youtube-ului şi care este influenţa lor în societatea de azi.

Emisiunea va continua în stil mioritic cu rubrica “România care este”, iar tema abordată în această săptămână va fi concertul pe care Loredana îl va susţine pe 25 octombrie la Sala Palatului, Reveria. Cu această ocazie artista va veni în platou împreună cu Chukk şi va aduce informaţii savuroase referitoare la aşteptatul show.

Deoarece ne bazăm pe arta contemporană şi literatură, vor fi multe de discutat şi în cadrul rubricilor Next gen şi Time Out unde vom avea de-a face cu muzica jazz, dar şi cu iubitorii acestui gen.

Din cuprinsul ediţiei cu numărul 301, nu va lipsi rubrica „Advertising” care de această dată va dezbate împreună cu Bogdan Naumovici şi Robert Tiderle o cunoscută reclamă de la noi, care de ceva timp face furori în rândul consumatorilor de publicitate şi nu numai.

Cele mai neaşteptate şi amuzante situaţii vor stȃrni cu siguranţă hohote de rȃs, dar vor da şi de gândit în noua ediţie Apropo TV de duminică, 12 octombrie.

Mihai Știrbu este Senior Editor și îi poți scrie la mihai.stirbu(a)radardemedia.ro

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending