Review Eaton 3S Gen2 - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Published

on

Echipamentele electrice, inclusiv computerele, echipamentele TV, serverele, echipamentele de retea si alte dispozitive sensibile, pot fi afectate negativ de intreruperile de curent si de fluctuatiile de tensiune. Acestea pot cauza pierderi de date sau chiar deteriorarea permanenta a echipamentelor.

Eaton 3S Gen2 este un UPS (uninterruptible power source, sau surse de energie neintrerupta) puternic, fiabil si cu multiple functii avansate, ideal pentru utilizarea in mediile de afaceri cat si pentru acasa. Acesta ofera o protectie solida impotriva caderilor de curent si a suprasarcinii, fiind foarte eficient in managementul energiei.

Design-ul compact al lui Eaton 3S Gen2 il face usor de integrat in orice mediu si faciliteaza monitorizarea si controlul sistemului. In plus, acesta dispune de multiple porturi de iesire si intrare, incluzand porturi USB si sloturi pentru baterii externe, care ofera flexibilitate si posibilitati extinse de utilizare.

Un aspect important al lui Eaton 3S Gen2 este protectia datelor si a echipamentelor conectate, prin intreruperea curentului in caz de supratensiune sau supraincalzire. In cazul unei interventii, acesta permite o redirectionare rapida si eficienta a energiei catre baterie, asigurand un backup continuu al sistemului.

Eaton 3S Gen2 este dotat cu circuite de protectie la supratensiune conforme cu standardul international IEC 61643-11. Acesta include, de asemenea, o conexiune RJ11/xDSL pentru a oferi protectie impotriva perturbatiilor pe linia de date. Prin intermediul bateriei incorporate, Eaton 3S Gen2 alimenteaza dispozitivele pe perioda unei pene de curent. In cazul in care aceasta se prelungeste, Eaton 3S Gen2 este dotat cu un soft inteligent care va opri in siguranta alimentarea, astfel incat sa nu pierdeti datele cele mai importante, date care cu siguranta va sunt necesare daca va aflati la locul de munca.

Printre cele mai importante echipamente electronice care se pot utiliza in siguranta impreuna cu , numaram: periferice și echipamente multimedia, echipamente TV, video și Hi-Fi: sisteme home cinema, NAS – network attached storage, decodoare digitale, internet gateway, console de jocuri, modemuri pentru Internet și TV, etc.

Linia de produse Eaton 3S, deja recunoscuta in industrie, este completata de modelul 3S Mini UPS, care este unul dintre cele mai compacte dispozitive de acest tip disponibile pe piata. 3S Mini asigura protectia echipamentelor conectate, precum internet gateway, camere IP, controllere smart-home, si asa mai departe, impotriva supratensiunilor si intreruperilor de curent.

In ceea ce priveste incarcarea USB, modele 3S Gen2 de 700 VA si 850 VA dispune de doua porturi USB de 2 A pentru incarcarea oricarui dispozitiv mobil, smartphone-uri, tablete sau orice alte device-uri doriti sa incarcati in siguranta.

In concluzie, Eaton 3S Gen2 este un device UPS robust, cu multiple functii avansate, care ofera protectie si eficienta in managementul energiei, fiind recomandat pentru utilizarea in medii de afaceri cat si in propria locuinta, fiind excelent chiar si in utilizarea electrocasnicelor. Design-ul compact, aspectul placut si flexibilitatea conexiunilor il fac usor de integrat si de utilizat, indiferent de nevoile pe care le aveti, avand posibilitatea de a amplasa dispozitivul atat pe birou cat si pe un perete pentru a economisi spatiu.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending