Connect with us

ALL MEDIA

Revista The ONE aniversează 10 ani

Avatar

Published

on

Revista The ONE aniversează odată cu apariţia pe piaţă a ediţiei de mai, împlinirea a 10 ani de la lansare. Guest star al numărului aniversar The ONE este Andreea Diaconu, modelul român al momentului.

Cititorii o pot descoperi pe Andreea în detaliu prin intermediul unui interviu amplu, semnat de Anda Brînduşă, redactor şef al revistei şi al unui pictorial special realizat de fashion directorul The ONE, Andreea Macri.

Cu ocazia aniversării, The ONE le-a pregătit cititorilor mai multe surprize în cadrul campaniei de 10 ani – # Party for 10.

Prima dintre ele este apariţia revistei şi în varianta pentru iPad. Cu câteva zile înainte de apariţia pe piaţă, The ONE le-a oferit cititorilor posibilitatea de a răsfoi electronic ediţia de mai a The ONE. De acum incolo, oriunde s-ar afla, cititorii pot accesa lunar revista lor preferată. Radar de Media a scris despre aceasta AICI.

Tot cu ocazia aniversării, The ONE le aminteşte cititorilor săi să se bucure de fiecare clipă. Prin lansarea aplicaţiei #Party forhttp://partyfor.one.ro/, ei sunt invitaţi să arate tuturor micile sau marile lor motive de fericire. Tot ce au de făcut este să îşi introducă propria motivație: #Party for… love, shoes, friends, orice îi inspiră şi le dă imboldul să sărbătorească.

Iar pentru ca surpriza să fie şi mai mare, în ediţia de mai a The ONE au fost strecurate câteva invitaţii la petrecerea aniversară a revistei.

În editorialul numărului aniversar, Andreea Esca, alături de întreaga echipă The ONE le mulțumește cititorilor, pentru cei 10 ani de fidelitate și prietenie, și advertiserilor, pentru încredere și susținere si le dă un îndem tuturor: “And now… let’s party for 10 years!

 

Comentarii

comments

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending