Connect with us

A-Z NEWS

12 Februarie. Revista Presei Media – ActiveWatch considera ilegala sanctionarea postului B1 TV de catre CNA. Operatorii de telefonie mobila vor oferi acces gratuit pe Facebook

Published

on

Reclame

1.000 de angajaţi din Radioul Public cer Parlamentului României demiterea lui Adrian Moise din Consiliul de Administraţie

Pe 10 februarie 2014 a fost trimisă Preşedintelui Senatului României, al Camerei Deputaţilor, Primului Ministru precum şi către Comisiile de cultură din Parlament o scrisoare deschisă prin care aproape 1.000 de angajaţi ai Societăţii Române de Radiodifuziune cer demiterea din Consiliul de Administraţie al SRR a domnului Adrian Valentin Moise, unul dintre cei doi reprezentanţi ai salariaţilor în această structură de conducere.

Scrisoarea a fost însoţită de listele cu semnăturile celor care au aderat la această solicitare. Prin acest demers acestia se desolidarizează de poziţiile exprimate public de Adrian Moise şi îşi retrag sprijinul faţă de acesta.

 

 

Analiză în şedinţa CNA despre accidentul aviatic din Apuseni difuzat la TV. Discuţiile vor fi reluate într-o altă şedinţă!

CNA a discutat ieri în şedinţă despre accidentul aviatic din Apuseni, din 20 ianuarie, în care şi-au pierdut viaţa pilotul Adrian Iovan şi o studentă.

sedinta-cna

Acestia au analizat modul în care televiziunile centrale au relatat, în emisiunile de ştiri şi dezbateri, difuzate în perioada 20 ianuarie – 5 februarie, informaţiile despre accidentul aviatic

 

 

Traian Băsescu afirmă că nu înţelege cum CNA poate susţine trustul lui Voiculescu

Preşedintele Traian Băsescu a făcut publică în cadrul unei emisiuni de la B1TV nemulţumirea sa faţă de deciziile pe care membrii CNA le-au luat în legătură cu Trustul Intact şi faptul că nu inţelege cum oamenii care au lucrat la BBC, şi la Europa Liberă şi la Vocea Americii îl susţine.

Traian Basescu

Traian Băsescu a comentat, la B1TV, sintagma “marţea neagră”, iar moderatorul a replicat că se va sesiza din nou Consiliul Naţional al Audiovizualului şi a precizat că mai primit o amendă recent.

 

 

Cristian Topescu va relata tot ce se intampla la Jocurile Olimpice pentru ascultatorii Europa FM

Cristian Topescu va relata in fiecare dimineata, in emisiunile matinale “Desteptarea” si “O dimineata de milioane” de la Europa FM cele mai importante evenimente de la Jocurile Olimpice de iarna de la Soci.

cristian-topescu

Astfel Cristian Topescu va urmarii evolutia sportivilor romani dar si a celorlalti participanti si va tine la curent ascultatorii Europa FM cu tot ce se intampla la Olimpiada.

 

 

Advertisement

ActiveWatch consideră abuzivă sancționarea postului B1TV de CNA

ActiveWatch consideră abuzivă sancționarea postului B1TV pentru încălcarea art. 40 alin. (3) al Codului audiovizual, motiv pentru care

activewatch

“Atragem atenția Consiliului Național al Audiovizualului că avem de-a face cu o emisiune de dezbateri, în care primează opiniile, nu informația.

Votaţi AICI în FINALA premiilor Radar de Media, ediţia Primăvară 2014

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending