Connect with us

ALL MEDIA

23 Ianuarie. Revista Presei Media – Andrei Boncea, aproape de Prima TV. DD emite din nou in Italia

Redactia Radar de Media

Published

on

Andrei Boncea se afla in negocieri cu Cristi Burci pentru a produce un show la Prima TV

Andrei Boncea, soțul Loredanei Groza, unul din cei mai cunoscuți producători români și un apropiat al lui Adrian Sârbu, se află în negocieri avansate cu omul de afaceri Cristian Burci pentru producția unui show de divertisment la Prima TV, televiziunea achiziționată recent de acesta.

Omul de afaceri a negat zvonurile privitoare la producția de 30% din programe pe care ar urma s-o facă pentru Prima TV Adrian Sârbu împreună cu Andrei Boncea, în schimbul gestionării spațiului de publicitate

 

 

Iti era dor de Domnul Dan? OTV transmite din Italia atat pe Internet cat si la TV!

Chiar daca pe teritoriul Romaniei, OTV nu are dreptul de a transmite, datorita faptului ca pe data de 22 ianuarie 2013, CNA a retras licenta televiziunii lui Dan Diaconescu pentru a doua oara, de o perioada acesta transmite live pe net, dar si la TV din Italia.

otv

Dan Diaconescu a reusit sa obtina licenta cu acoperire nationala pentru comunitatea de romani Italia, iar din 15 octombrie 2013 emite pe Eutelsat 16 din Roma.

 

 

Valentin Jucan, membru CNA propune: TVR, fără publicitate. Plus o „taxă universală”

Valentin Jucan, membru al CNA, îi propune public Directorului general interimar al TVR, Stelian Tănase, câteva măsuri concrete de reformare a TVR pornind de la cererea acestuia privind mărirea taxei TV. Radar de Media va prezinta textul integral al apelului lui Jucan.

valentin jucan cna

„Preşedintele director-general interimar al Televiziunii Române, domnul Stelian Tănase, a propus, recent, mărirea, de către Guvern, a cuantumului taxei pentru funcţionarea Societăţii Române de Televiziune.

 

 

Curtea de Apel Bucuresti a anulat planul de reorganizare a Realitatea Media

Curtea de Apel București a decis să anuleze planul de reorganizare al societății, aprobat în 20 februarie 2013. Dacă acum ar fi fost valabil noul cod al insolvenței aprobat prin hotărâre de guvern în octombrie 2013, Realitatea ar fi ajuns cu licența suspendată.

realitatea tv

Contestația planului de reorganizare a fost făcută de către ANAF și de E-Boutique KFT (firmă lui Elan Schwartzenberg), iar decizia Curții de Apel este irevocabilă.

 

 

Cristian Tabara va fi invitat permanent la o emisiune a postului de peste Prut, Publika TV

A fost seful Departamentului Film la TVR. Cristian Tabara a parasit insa Televiziunea publica pentru a se muta in Republica Moldova.

Cristi Tabara_ICH3985

Fostul prezentator si realizator de emisiuni Cristian Tabara va lucra la filiala din Republica Moldova a Publika TV. Tabara va fi invitat permanent al emisiunii “Fabrika” si va avea rolul de a comenta si de a explica diversele subiecte abordate de emisiune.

 

 

Discovery îşi creşte participaţia la Eurosport la 51%

Discovery Communications a anunţat că a ajuns la o înţelegere cu compania media franceză TF1 şi îşi va creşte participaţia la Eurosport de la 20% la 51%, preluând astfel controlul în grupul paneuropean de media sportiv.

discovery

Tranzacţia prin care Discovery preia controlul în grupul Eurosport (care include Eurosport International şi Eurosport France) ridică valoarea acestei reţele internaţionale de media

 

 

INTERVIU EXCLUSIV RADAR DE MEDIA. Victor Dobre, Director Executiv IAA Romania: “Publicitatea din Romania este centrata pe pret”

Victor Dobre, Directorul Executiv al IAA Romania a vorbit intr-un interviu acordat RADAR DE MEDIA despre activitatea IAA din anul precedent, proiectele pentru 2014, Premiile de excelenta si noutatile pe care editia a 6-a le va aduce, modulele Scolii IAA precum si aspecte legate de piata de publicitate din Romania si provocarile pe care asociatia IAA le-a depasit cu succes.

victor dobre iaa

Toate acestea si multe altele pot fi urmarite citind integral interviul de mai jos.

Votaţi AICI în semifinala premiilor Radar de Media, ediţia Primăvară 2014

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending