Connect with us

A-Z NEWS

15 Ianuarie. Revista Presei Media – Fostul sot al Andreei Marin nu mai doreste sa apara in presa. Cristian Topescu printre candidatii Consiliului de Administratie al Televiziunii Romane

Published

on

Reclame

Fostul sot al Andreei Marin nu mai doreste sa apara in presa

Dupa casatoria Andreei Marin cu turcul Tuncay Ozturk, ziaristii au avut ocazia perfecta sa reaminteasca si mariajele anterioare ale prezentatoarei, lucru care i-a displacut primul sau sot, Cristian Gheorghita.

Cristian Gheorghita, fostul sot al Andreei Marin nu mai doreste sa apara in presa, fapt pentru care a trimis o notificare tuturor trusturilor de presa scrisa, online si televiziunilor din Romania

 

 

Iată lista celor care vor să intre în Consiliul de Administrație TVR. Printre candidaţi se află Răzvan Ion Nicolae, Adrian Ion Sobaru şi Cristian Țopescu!

Pentru un loc în Consiliul de Administratie se luptă 19 persoane. Candidaturile au fost depuse până astăzi, la ora 15.00, iar alegerile se vor desfășura vineri, 17 ianuarie.

Grigore Lese, Cristian Topescu si Smaranda Vornicu_DSC2173

În afara celor 19 candidaturi validate, alte cinci nume s-au înscris, dar nu au fost acceptați: Adrian Valentin Moise, Cezar Ion, Stelian Damov, Marin Drumcea și Laurențiu-Iordache Năstase.

 

 

RAPORT. Dupa numai o saptamana, Premiile Radar de Media au adunat peste 200.000 de voturi

Astazi, la o saptamana de la lansarea paginii de vot a Premiilor Radar de Media, editia de primavara 2014 va comunicam ca aceasta a strans peste 87.000 de vizite si peste 200.000 de voturi.

banner_premiile_radardemedia2

Am primit peste 300 de nominalizari pentru cele 15 de categorii participante de la cititori ( prin intermediul email-ului sau a comentariilor directe).

 

 

Preşedintele Comisiei de cultură din Senat afirmă că este la curent cu disputele dintre membrii CNA. Vezi ce zice Laura Georgescu!

Membrii Comisiei pentru cultură şi media din Senat s-au întâlnit cu Laura Georgescu, preşedintele Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) pentru o prezentare a activităţii CNA în 2013 şi a planurilor instituţiei pe anul în curs

laura georgescu - CNA

Senatorul PSD Georgică Severin, preşedintele Comisiei de cultură din Senat, a declarat că este la curent cu disputele dintre unii membri ai CNA, afirmand:

 

 

Advertisement

Jurnal TV scos din grila cablistilor de peste Prut

Una dintre cele mai importante televiziuni din Republica Moldova a fost scoasa din grila companiilor de cablu. Angajatii Jurnal TV au declansat un amplu protest in fata Consiliului Coordonator al Audiovizualului de la Chisinau.

jurnal tv - protest

„Oligarhia de la putere, CĂLUȘ în gura presei!”, „Ce urmează? GULAG?” – au fost doar câteva dintre pancartele afișate de angajații postului de televiziune din Republica Moldova.

 

 

Daca ai Gmail, le poti da mailuri prietenilor chiar daca nu le stii adresa de mail

Google crede ca masura va ajuta oamenii sa comunice mai bine, scrie Yoda.

gmail

Google a facut o schimbare radicala pentru a le permite utilizatorilor sai sa le trimita prietenilor emailuri chiar daca nu le cunosc adresa. Din aceasta saptamana, atunci cand vei compune un mail

 

 

Radar de Media îl susţine pe Răzvan Ion Niculae în candidatura pentru Consiliul de Administraţie al TVR

Consiliul de Administraţie al Televiziunii Romane îşi alege candidaţii, vineri, 17 ianuarie 2014. Unul dintre angajaţii TVR care a depus dosarul este Răzvan Ion Niculae.

razvan niculae

“Pe data de 1.12.2000 avea să începă activitatea mea în TVR. Din prima zi de muncă mi-am intrat în paine, am lucrat la un concert în Piaţa Revoluţiei unde “m-am virusat” cu TVR”, a povestit exclusiv pentru Radar de Media.

 

 

Promovarea online, viitorul muzicii românești

Facebook, Twitter, Youtube, iTunes, Shazam…. cam acestea sunt cuvintele pe care le tot auzim de la artiștii noștri în ultima vreme.

Lucian Zavoianu

Doar în această săptămână “am deschis șampania” pentru astfel de știri, piesa “Boracay” semnată Akcent și Sandra N. fiind cea mai etichetată melodie pe Shazam din zona Balcanică, în timp ce Inna a atins 11 milioane de fani pe Facebook.

Votaţi AICI în semifinala premiilor Radar de Media, ediţia Primăvară 2014

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending