Connect with us

ALL MEDIA

30 Ianuarie. Revista Presei Media – Furtuna la ProSport continua! Adrian Sarbu demite sefii de departament. Radu Banciu amendat cu 5.000 de lei din cauza injuriilor aduse moldovenilor

Redactia Radar de Media

Published

on

Adrian Sarbu taie in carne vie la Prosport. Toti sefii de departamente au fost demisi!

Situaţie explozivă în redacţia Prosport, care s-a lăsat cu multe demiteri! Toţi şefii de la defunctul ziar de sport au fost daţi afară, fiind anunţaţi că vor intra în preaviz!

Primul care şi-a informat colegii de plecarea din trustul Publimedia a fost Lucian Lipovan.

 

 

Radu Banciu a fost amendat cu 5.000 lei de catre Consiliul pentru Combaterea Discriminarii, pentru insultele aduse moldovenilor

Realizatorul TV Radu Banciu a fost sanctionat cu amenda contraventionala in valoare de 5.000 lei de catre Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD), pentru afirmatiile la adresa cetatenilor din Republica Moldova.

radu banciu

Colegiul director al CNCD a dezbatut in sedinta de astazi, 29 ianuarie, cazul acesta si a constatat fapta

 

 

BBC va lansa 3 posturi noi la nivel international

Compania BBC Worldwide plănuieşte să testeze noile televiziunile BBC First, BBC Earth şi BBC Brit pe câteva “pieţe cheie” pentru radiodifuzorul public britanic

bbc

Planurile privind lansarea celor trei noi televiziuni au fost anunţate de Tim Davie, directorul executiv al BBC Worldwide.

 

 

Actiuni in scadere la CME, compania mama a PRO TV

Prima lună a anului 2014 nu se preconizează a fi una fericită pentru Central European Media Enterprises (CME) deoarece acțiunile acesteia au înregistrat o scădere dramatica de peste 20%.

protv

Acţiunile grupului Central European Media Enterprises (CME), proprietarul ProTV, au înregistrat în noiembrie o cădere de peste 60%, după ce compania şi-a publicat rezultatele financiare şi a avertizat că ar putea să aibă probleme

 

 

Haluk Kurcer – Kanal D: ”Noi nu plecăm, nu vindem. Vrem să creştem”

Tinta turcilor de la Dogan, compania care operează Kanal D, al treilea post de televiziune că audienţă din România, este să crească pe piaţa locală, în principal organic, dar fără să excludă eventuale achiziţii, a spus preşedintele Kanal D Haluk Kurcer

haluk-kurcer

Întrebat dacă poartă, în prezent, discuţii pentru posibile achiziţii pe piaţa românească, el a răspuns: “Oficial, nu. Dar nu pot spune mai multe”.

 

 

Press Point, gaură de peste 8 milioane euro. Angajații, fără bani şi cu garanţiile pierdute

Continuă calvarul foştilor angajaţi de la firma de distribuţie a presei Press Point Distribution S.A. Bucureşti. Oamenii se chinuie de luni bune să-şi recupereze drepturile salariale restante, başca sumele despuse la angajare drept garanţii.

ziare_49937800

Foştii salariaţi au de recuperat de la insolventa PRESS POINT DISTRIBUTION SA Bucureşti peste 2,1 milioane lei; culmea este că aceştia au rămas şi fără garanţiile (“de gestiune”)

 

 

România este pe locul şase din 20 de ţări, într-un top privind viteza de conectare la Internet

România se află pe locul şase din 20 de ţări într-un clasament privind viteza de conectare la Internet realizat trimestrial de compania americană Akamai Technologies, în care prima poziţie este ocupată de Hong Kong.

Internet

Clasamentul, realizat pentru perioada iulie-septembrie 2013, a fost realizat în funcţie de viteza maximă de conectare, în traficul realizat prin reţeaua globală a companiei

Votaţi AICI în semifinala premiilor Radar de Media, ediţia Primăvară 2014

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending