4 Februarie. Revista Presei Media - Radu Moraru si Nasul TV, aproape sa fie eliminati de cablisti. Niels Scnhecker doreste sa se intoarca in televiziune - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

4 Februarie. Revista Presei Media – Radu Moraru si Nasul TV, aproape sa fie eliminati de cablisti. Niels Scnhecker doreste sa se intoarca in televiziune

Published

on

Radu Moraru invita jurnalistii liberi sa-i fie alaturi in asteptarea deciziei CNA

Radu Moraru invita presa la un ceai in asteptarea deciziei celor de la CNA, daca va fi sau nu scos din grila postul de televiziune “Nasul TV”.

CNA nu poate vota lista “must carry”! CNA trebuie doar sa publice lista celor 30 de televiziuni care s-au declarat “must carry”!

 

 

Niels Schnecker doreste sa se intoarca in televiziune

Astăzi este așteptată demisia lui Niels Schnecker din poziția de director al campaniei prezidențiale a președintelui PNL Crin Antonescu.

niels schnecker

Fostul realizator de la Antena 3 invocă diverse neînțelegeri și își anunță dorința de a reveni în platourile de televiziune

 

 

Mai multe posturi TV în pericol de a fi eliminate din grilele de programe ale cabliștilor

Perioada următoare ar putea aduce schimbări majore în grilele marilor firme de cablu, după ce și Consiliul Concurenței a recomandat CNA ca statutul „must-carry” – așadar obligativitatea la retransmisie – „ar trebui acordat doar acelor canale al căror conţinut global are caracter de interes general”

telecomanda-tv

Consiliul Concurenţei recomandă CNA revizuirea legislaţiei în domeniu, astfel încât principiul must-carry să fie aplicat pe baze de neutralitate tehnologică

 

 

Procter&Gamble cel mai mare investitor in publicitatea TV din Romania anul trecut

Cel mai mare investitor in publicitatea TV din Romania in anul 2013 a fost Procter&Gamble, care a derulat campanii de promovare pentru brandurile sale pe 33 de televiziuni.

publicitate

In cursul anului trecut,Procter&Gamble a consumat pe Antena 1 cel mai mare volum de audienta de pe piata TV, 21.241 GRP’30 pe targetul comercial.

 

 

La 10 ani de la lansare, Facebook a ajuns la maturitate, dar luptă să îi ţină aproape pe tineri

Facebook, considerată în momentul de faţă cea mai importantă reţea de socializare din lume, împlineşte marţi zece ani de la lansare, o vârstă a maturităţii, dar totuşi un moment dificil pentru acest site care se luptă să îşi păstreze utilizatorii tineri.

Facebook1

Facebook se apropie de a zecea aniversare, o vârstă a maturităţii pentru reţeaua de socializare

 

 

”Patrimoniul” poporului român: Televiziunile de ştiri

Trăim într-o țară care are televiziuni pe metru pătrat, cum au alții autostrăzi și spitale. Suntem buni nu?

Mihai Stanciu 1

Rivalizăm cu Statele Unite ale Americii, în special, la numărul celor de știri. Și acum tipic mioritic: Nu-i așa că își bagă unghia în gât, ăștia de peste ocean, când se uită încoace spre Deveselu?

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending