Connect with us

ALL MEDIA

Reynaldo Gianecchini a fost surprins sărutându-se cu o blondă într-un bar

Published

on

 

Deşi este întotdeauna foare discret atunci când vine vorba de relaţiile sale amoroase, Reynaldo Gianecchini, pe care telespectatorii îl pot urmări în fiecare seară ACASĂ în telenovela „7 păcate”, a fost văzut de curând sărutându-se cu o frumoasă blondă, într-un bar.

Reynaldo Gianecchini a mai fost văzut în compania aceleiaşi femei, dar acum actorul a lăsat clar să se înţeleagă că cei doi sunt mai mult decât prieteni. Reynaldo a ieşit într-o seară într-un bar din Gavea, un cartier din Rio de Janeiro, iar la scurt timp a ajuns şi domnişoara cu pricina, însoţită de un prieten. La miezul nopţii, tânărul a plecat, iar cei doi au rămas singuri la masă, unde şi-au şoptit vorbe dulci la ureche, iar în cele din urmă s-au şi sărutat, spre deliciul fotografilor care i-au surprins într-o ipostază romantică. La răsărit, Gianecchini şi noua sa cucerire au plecat împreună şi au ajuns la casa actorului din acelaşi cartier din Rio, de unde cei doi nu au mai ieşit până după-amiază.

De la divorţul său din anul 2006, Reynaldo Gianecchini nu a mai fost surprins niciodată în flagrant, în compania unei femei. Doar în luna decembrie a aceluiaşi an, Gianecchini a fost văzut sărutându-se cu actriţa Carolina Ferraz, dar la vremea respectivă actorul a declarat că sărutul n-a fost decât o glumă.

Lasa un comentariu aici!

ALL MEDIA

GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA va fi transmisa in direct, joi, ora 21!

Published

on

 

Cel mai mare evenimt media al anului, Gala Premiilor RADAR DE MEDIA 2018 va avea loc, joi, 22 noiembrie, in direct de la ora 21. Transmisia se poate vedea live pe radardemedia.ro, Youtube si Facebook.

Se vor acorda premiile votate de catre publicul cititor dar si o serie de premii speciale. 

Ne vedem joi!

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018: Voteaza-ti aici favoritii! Cand va avea loc Gala?

Published

on

 

Gala Premiilor RADAR DE MEDIA 2018, va avea loc, joi 22 noiembrie, la Ambasad’Or Events.

Ceremonia de decernare a trofeelor va fi transmisa in direct incepand cu ora 20:45. Transmisiunea se vede live pe radardemedia.ro, youtube si facebook.

 

Votarea pentru desemnarea castigatorilor se inchide in data de 12 noiembrie, pana atunci puteti sa va votati favoritii aici:

 

STOP VOT!

Castigatorii vor fi anuntati pe 22 noiembrie, ora 21, in direct pe radardemedia.ro, youtube si facebook.

 

Regulament si calendar competitie, aici!

GDPR: Prin exprimarea optiunii de vot, radardemedia.ro nu colecteaza date cu caracter personal! Regulament si calendar competitie, aici!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Postul de radio Digi FM a aniversat 3 ani de existenta!

Published

on

Foto Credit: DIGI
 

Ca în fiecare an, de la prima emisie și până acum, echipa matinalului Digi FM, adică Bogdan Miu, Cătălin Striblea, Beatrice Ghiciov și Bogdan Ciuclaru a primit, la aniversarea a 3 ani, vizită binecunoscutului artist: SMILEY.

Păstrând obiceiul, acesta a adus un tort după chipul și asemănarea radioului cu cea mai mare acoperire privată din România, promițând din nou, că o să vină și la aniversarea de 4 ani.

Baloane, artificii, știri cu vești aniversare, cadouri pentru ascultători, super prăjituri și muzică, așa cum numai la Digi FM se poate auzi. Într-o atmosfera de petrecere, întreaga echipă, alături de toți colegii din trust, s-a bucurat de cadourile primite și de prezența lui Smiley, care s-a simțit fix ca „Acasă”. Mai mult decât atât, după ce au ieșit din matinal, Cătălin Striblea și Andrei Maria aka Smiley, au realizat împreună încă o ediție de succes a emisiunii „Oameni de Colecție”.

La 3 ani de la lansare, Digi FM își propune să păstreze tonul prietenos pe care l-a menținut în toată această perioada, să nu întârzie niciodată cu știrile din 30 în 30 de minute și să fie mereu acolo unde contează pentru „Ca să știi.”

Mulțumim tare, Smiley și LA MULȚI ANI, DIGI FM!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending