Connect with us

ALL MEDIA

Rezistenţa prin cultură cu Stejărel Olaru şi piesa de teatru tv ” Năpasta”, cu Vlad Ivanov in premiera la TVR Cultural

Published

on

 

În această ediţie a emisiunii Rezistenţa prin cultură , moderatorul Stejărel Olaru  şi invitatul său, criticul literar  Daniel Cristea Enache vor discuta pe marginea documentarului  „Basca, paltonul şi ţoaşca de piele”  şi despre cenzura piesei „Dimineaţa pierdută”. În decembrie 1985, în punctul culminant al dictaturii ceauşiste, la Teatrul Bulandra era montată piesa „Dimineaţa pierdută”, dramatizare a romanului omonim al Gabrielei Adameşteanu. Romanul şi piesa au trecut cu greu de cenzura comunistă.

În cadrul emisiunii Rezistenţa prin cultură vor fi difuzate interviuri cu scriitoarea şi jurnalista Gabriela Adameşteanu,  actriţa Tamara Buciuceanu-Botez  şi regizoarea  Cătălina Buzoianu.

Tot marţi, 26 octombrie, de la ora 22.30, TVR Cultural difuzează, sub genericul  Omagiu  Actorului, spectacolul de teatru în premieră pentru televiziune “Năpasta” de I. L. Caragiale.         Filmată în această vară pe platourile TVR, în regia  artistic a lui Mihai si Marei Manolescu, piesa îi are în distribuţie pe  Vlad Ivanov (în rolul lui Dragomir), pe Medeea Marinescu (în rolul Ancăi), Tudor Gheorghe (Ion), Dan Bordeianu (Gheorghe). Scenografia de décor poartă semnătura Taniei Leu, scenografia costumelor este realizată de Raluca Chelaru, director de imagine este Emil Stan, regia de montaj aparţine lui Lucian Bujor, iar producător este Dana Andriescu, producător general, Ruxandra Ţuchel.

Capodopera a lui I.L.Caragiale, piesă cu structură de dramă poliţistă  vorbeşte despre pasiuni puternice : dragoste deznădăjduită, răzbunare, iertare, căinţă. Caractere puternice, de sorginte dostoievschiană, se confruntă într-un joc al distrugerii.

Lasa un comentariu aici!

1 Comment

1 Comment

  1. limewire free download

    26 octombrie 2010 at 22:25

    limewire is perfect

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALL MEDIA

GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA va fi transmisa in direct, joi, ora 21!

Published

on

 

Cel mai mare evenimt media al anului, Gala Premiilor RADAR DE MEDIA 2018 va avea loc, joi, 22 noiembrie, in direct de la ora 21. Transmisia se poate vedea live pe radardemedia.ro, Youtube si Facebook.

Se vor acorda premiile votate de catre publicul cititor dar si o serie de premii speciale. 

Ne vedem joi!

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018: Voteaza-ti aici favoritii! Cand va avea loc Gala?

Published

on

 

Gala Premiilor RADAR DE MEDIA 2018, va avea loc, joi 22 noiembrie, la Ambasad’Or Events.

Ceremonia de decernare a trofeelor va fi transmisa in direct incepand cu ora 20:45. Transmisiunea se vede live pe radardemedia.ro, youtube si facebook.

 

Votarea pentru desemnarea castigatorilor se inchide in data de 12 noiembrie, pana atunci puteti sa va votati favoritii aici:

 

STOP VOT!

Castigatorii vor fi anuntati pe 22 noiembrie, ora 21, in direct pe radardemedia.ro, youtube si facebook.

 

Regulament si calendar competitie, aici!

GDPR: Prin exprimarea optiunii de vot, radardemedia.ro nu colecteaza date cu caracter personal! Regulament si calendar competitie, aici!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Postul de radio Digi FM a aniversat 3 ani de existenta!

Published

on

Foto Credit: DIGI
 

Ca în fiecare an, de la prima emisie și până acum, echipa matinalului Digi FM, adică Bogdan Miu, Cătălin Striblea, Beatrice Ghiciov și Bogdan Ciuclaru a primit, la aniversarea a 3 ani, vizită binecunoscutului artist: SMILEY.

Păstrând obiceiul, acesta a adus un tort după chipul și asemănarea radioului cu cea mai mare acoperire privată din România, promițând din nou, că o să vină și la aniversarea de 4 ani.

Baloane, artificii, știri cu vești aniversare, cadouri pentru ascultători, super prăjituri și muzică, așa cum numai la Digi FM se poate auzi. Într-o atmosfera de petrecere, întreaga echipă, alături de toți colegii din trust, s-a bucurat de cadourile primite și de prezența lui Smiley, care s-a simțit fix ca „Acasă”. Mai mult decât atât, după ce au ieșit din matinal, Cătălin Striblea și Andrei Maria aka Smiley, au realizat împreună încă o ediție de succes a emisiunii „Oameni de Colecție”.

La 3 ani de la lansare, Digi FM își propune să păstreze tonul prietenos pe care l-a menținut în toată această perioada, să nu întârzie niciodată cu știrile din 30 în 30 de minute și să fie mereu acolo unde contează pentru „Ca să știi.”

Mulțumim tare, Smiley și LA MULȚI ANI, DIGI FM!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending