Connect with us

EVENTS

REZULTATE BAC 2013 | Doar 20% dintre candidaţi au promovat examenul în sesiunea toamnă

Published

on

Absolvenţii claselor a XII-a care au susţinut examenul de BACALAUREAT în sesiunea din toamnă află astăzi REZULTATE BAC 2013. La nivelul municipiului Bucureşti, rata de promovare este de 15,46%, a declarat pentru Gândul, Florin Lixandru, şeful Comisiei de Bacalaureat din Capitală.

Datele privind situaţia promovării examenului naţional de Bacalaureat 2013, sesiunea august – septembrie, la nivelul fiecărui judeţ, arată că procentul cel mai ridicat de promovare a examenului de Bacalaureat 2013, sesiunea august – septembrie, a fost înregistrat în judeţul Arad – 35,9%, urmat de judeţul Tulcea – 31% , judeţul Buzău – 30,9 şi judeţul Suceava – 30,4%.

În toate celelalte judeţe procentele s-au situat sub 30%, cele mai mici fiind în judeţul Ilfov – 9,8%, Constanţa – 12, 3%, Vâlcea – 13%, Ialomiţa – 13,7%. În Bucureşti, procentul de promovare a fost de 15,5%, a mai scris Gandul.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending