Connect with us

Life Style

Cele mai bune piese romanesti s-au auzit la Cerbul de Aur!

Published

on

Concurentii straini au incercat sa reproduca cat mai bine melodiile romanesti !

Live la Cerbul de Aur s-au auzit cele mai frumoase melodii romanesti interpretate de concuretii straini care s-au straduit cat mai bine sa reproduca compozitiile romanesti. Unii au cantat in limba romana iar altii care nu s-au descurcat cu limba noastra  au reprodus in limba engleza !

Din cei 23 de concurentii straini care au urcat pe scena festivalului Cerbul de Aur , majoritatea au cantat melodii dintre cele mai cunoscute la noi in tara cum ar fi: Selecta, Andri Popa, Buna seara iubite, Iti multumesc, Say something si multe altele .  Concurenta Maya din Slovenia a interpretat pe scena festivalului piesa Loredanei, Buna seara iubite ! orchestratia a fost aceeasi , ea a cantat-o in limba romana !

Maya s-a inscris si la selectia nationala pentru Eurovision , anul acesta cu aceasi piesa cu, care a participat si la Cerb, „Time to rise” . Si cei de la Biondo au cantat piesa deja cunoscuta de tot romanul „Shine” ei obtinand numai locul al II lea adica Cerbul de argint! Altii concurenti care au cantat bine piese romanesti au fost cei din Franta 3Nity si norvegienii cu piesa Say Something a lui Laurentiu Cazan.

Stefan Banica a facut atmosfera la Cerb ! l-a aplaudat  Andreea Marin din public, venita special la festival!

Andreea Marin a venit de la Bucureşti special la Cerbul de Aur de la Braşov, pentru a-şi aplauda soţul pe scena festivalului. Ştefan Bănică jr. a susţinut un recital în cea de a doua seară a Cerbului de Aur. Ştefan a revenit pe scena din Piaţa Sfatului din Braşov după 7 ani de la ultimul concert susţinut aici, când a avut şi un mic conflict cu Cindy lauper, care nu l-a lăsat pe artistul român să repete suficient.

Una peste alta, la ediţia din acest an, Ştefan a preferat să repete câteva nopţi la rând, tocmai pentru a nu mai fi deranjat de nimeni. Se pare că soţia lui, Andreea Marin Bănică i-a purtat noroc, întrucât de această dată, artistul a fost mulţumit de tot ce i s-a pus la dispoziţie la Braşov din partea organizatorilor, inclusiv de spaţiul de repetiţie şi de sunet. Fosta zână a surprizelor a venit însoţită de sora ei şi de fiul lui Ştefan Bănică jr. din prima căsătorie, Radu Ştefan, în vârstă de 6 ani.

[youtube ab5fBGvoLMM]

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending