Connect with us

Emisiuni

Rică Răducanu: Iuliana Tudor are de toate. Şi copil!

Avatar

Published

on

Iuliana Tudor a continuat, şi vineri seară, şirul întâlnirilor-regal cu telespectatorii. Emisiunea “O dată-n viaţă” îşi confirmă valoarea cu fiecare săptămână şi continuă să-i ţină pe români, în fiecare vineri seară de la ora 21.00, alături de TVR 1, pentru trei ore de spectacol, emoţii şi experienţe trăite o dată în viaţă.

Pe 26 aprilie, invitaţii Iulianei Tudor au fost Ileana Popovici şi Grupul Iza (Maramureş), Maricica Puică şi Veta Biriş (Ardeal) şi Rică Răducanu şi Aneta Stan (Dobrogea). Nu au lipsit Floarea şi Gheorghe (actorii Maria Buză şi Marius Rizea), Ansamblul Doina Dunării din Giurgiu, şi, bineînţeles, Nicolae Botgros şi Orchestra Lăutarii.

Probele muzicale continuă să plaseze emisiunea în topul producţiilor de televiziune, datorită autenticităţii repertoriului şi al modului în care oameni din categorii profesionale diverse înţeleg să fie reprezentanţi ai folclorului, preţ de o seară.

Însă probele practice sunt, de fiecare dată, adevărate provocări. În această ediţie, Rică Răducanu a avut de pescuit cu mâna peşti din acvariu, Maricica Puică a ţinut pe umeri “greutatea” folclorului, parcurgând un traseu cu cobiliţa în spate, iar Ileana Popovici a trebuit să recompună o trusă de mecanic.

Nu au lipsit nici lansările! S-a lansat FC TVR, o echipă de fotbal formată de fetele din ansamblul de dans. Antrenor şi portar – Rică Răducanu. Iar golgeter – Iuliana Tudor!

Ileana Popovici: “Emisiunea este excepţională! În peisajul mediatic în care există multe producţii de prost gust, emisiunea O dată-n viaţă este un format puternic, valoros! Datorită producătorilor şi datorită Iulianei Tudor, care e frumoasă şi caldă şi ştie să-i facă pe invitaţi să se simtă în siguranţă. Emoţiile sunt puternice, pentru că oamenii sunt puşi în situaţia de a ajuta. O dată-n viaţă este o emisiunea care ar trebui să continuie să existe. Ar fi păcat… Nu ştiu ce ar putea să o înlocuiască, pe ecranele românilor”.

Maricica Puică: Să accepţi invitaţia în emisiune e un lucru deosebit pe care poţi să-l accepţi măcar o dată-n viaţă. A fost fantastic, eu, pur şi simplu, am prins aripi! Şi vreau să ajut cât pot cazul pe care l-am reprezentat…. E o vibraţie minunată acolo… la sport e cu totul altfel, pentru sport… eram pregătită. Pentru momentele artistice întotdeauna emoţia e mare!

Rică Răducanu: “Asta e atmosfera care-mi place mie! Iubesc oamenii şi ştiu că s-au distrat vineri seară. Îmi place teribil mediul artistic – eu am diplomă de la un curs de actorie de 6 luni, am cunoscut şi am fost îndrăgit de actori precum Dem Rădulescu, Jean Constantin, Nae Lăzărescu, Stela şi Arşinel…. Dar la O dată-n viaţă a fost ceva… de nedescris. Şi Iuliana… Iuliana e frumoasă şi deşteaptă şi înaltă. Le are! Le are pe toate! Are şi copil!”

Iuliana Tudor: “Pe toate le făusem în emisiune! Dar golgeterul ansamblului de dans… n-am mai fost până acum! Iar cu un antrenor precum Rică Răducanu, te pregăteşti mai mult pentru glume, decât pentru sport. Le mulţumesc tuturor celor trei invitaţi pentru spectacolul de vineri şi vă invit în continuare să nu rataţi nicio ediţie a emisiunii, pentru că experienţele trăite doar o dată-n viaţă, au loc vinerea seara, la TVR1”.

Comentarii

Emisiuni

“Măicuța” Magdalena Chihaia a câștigat a șasea ediție iUmor și merge în finală

Avatar

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

”Am o curiozitate. Sunt ortodocși în sală?” A fost prima întrebare a Magdalenei Chihaia, o măicuță care a urcat pe scena iUmor și care a reușit să-i șocheze și pe jurați, dar și pe spectatori.

Dacă la început a uimit prin inocența ei, ulterior, sora Magdalena s-a dezbrăcat de tot. Și de smerenie, și de haine.

”Unii oameni spun că Dumnezeu îi iubește pe cei care merg la biserică. Dumnezeu îi iubește pe cei care stau la coadă la Sfânta Parascheva. Am fost și eu o femeie civilă cândva. Când m-a atins prima dată un bărbat mi-am dat seama că se pot face multe. Prima dată m-am rugat să termine mai repede. Apoi mi-am dat seama că bărbații n-au nevoie de rugăciuni pentru asta.”, a spus ea.

Iar șirul declarațiilor a continuat, spre deliciul juraților, care au fost șocați să o vadă…aproape dezvbrăcată.
https://www.youtube.com/watch?v=K3M5yUTENNE

Comentarii

Continue Reading

Emisiuni

Vineri seara, tinerii continuă să impresioneze la Românii au Talent! Andra: ”Ați ridicat ștacheta!”

Avatar

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Astăzi, de la ora 20:30, etapa preselecțiilor continuă la Românii au Talent, iar concurenții vor să demonstreze că munca și dăruirea lor merită să fie văzută și aplaudată. Și în cea de-a opta ediție, seara va fi de #un10perfect: de la voci neașteptate, la melodii cu un puternic impact emoțional, de la copii de 9 ani pasionați de haltere la mașini revoluționare, fiecare moment va fi de neuitat! 

Copiii vor fi, din nou, în centrul atenției! O puștoaică de 9 ani va transmite un mesaj către colegul ei de școală: ”Vezi că apar la TV! Toată lumea o să mă vadă și o să facă selfie cu mine” și apoi va îi va impresiona pe jurați cu pasiunea ei neașteptată, halterele: ”am 25 kilograme și fac genoflexiuni cu 45kg”.

La doar 12 ani, o tânără balerină va atrage atenția încă de la urcarea pe scenă: ”Ai o postură impecabilă”, va spune Mihai Petre. Ce va urma și ce o va face pe Andra să exclame: ”Ați ridicat ștacheta. Vă bucurați de copilărie prin atâta muncă”, aflăm în această seară!

Emoția va atinge cele mai înalte cote la momentul pregătit în amintirea celei care acum ”dansează printre îngeri”, Ema Neagu, concurentă în cel de-al nouălea sezon al emisiunii. Concurenta care va veni tocmai din Canada pentru a cânta o piesă special creată cu gândul la Ema îi va face pe jurați să-și amintească de performanța pe care au văzut-o în urmă cu un an: ”Ne-am amintit cu drag și durere de prezența ei. Ești o apariție care a răspândit multă emoție”, va spune Florin Călinescu.

”Un nou tip de entertainment”, așa cum îl va defini Andi Moisescu, își va face loc pe scenă: un moment de wrestling, la capătul căruia concurenții îi vor face o propunere inedită Andrei: ”Ai putea deveni prima femeie luptătoare de wrestling din România”. Cum va reacționa ea și cum va fi jurizat momentul, descoperim astăzi.

De la 20:30, nu ratați pe PRO TV, o nouă ediție Românii au talent, care va stârni reacții puternice și diverse, va aduce tehnici impecabile de magie și se va apropia de perfecțiune cu un nou golden buzz!

Românii au talent – #un10perfect

Comentarii

Continue Reading

Emisiuni

Mihai Petre a apăsat aseară butonul auriu! Show-ul a fost din nou, lider de audienta!

Avatar

Published

on

Foto Credit: PRO TV

O nouă seară de vineri s-a încheiat, la finalul căreia concurenții au demonstrat că talentul, emoția și bucuria de a fi scenă sunt elementele care pot menține pozitivismul în jurul nostru. Laudele juraților au fost și de această dată la cote înalte: ”Mulțumesc pentru bucuria pe care mi-ați creat-o”, ”Nu am nicio îndoială că ești talentat”, ”Pentru mine este un dar rar și neprețuit ce ai făcut tu”, fiind doar câteva dintre reacțiile acestora.

 

Sara Ardeleanu, fetița de 10 ani, născută pe 10 martie care și-a început momentul cu o poveste emoționantă: ”Mă uitam la Românii au talent și am văzut o balerină, am zis că vreau și eu”, a reușit să-l facă pe Mihai Petre să apese butonul auriu. Cu lacrimi în ochi și cu mândria că a putut să o vadă dansând, acesta a afirmat: ”Sezonul acestea tu ești minunea mea. Mi s-a părut unul dintre cele mai frumoase momente de dans pe care le-am văzut vreodată”

 

Românii au talent a condus detașat topul audiențelor pe toate segmentele de public! La nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 16.3 puncte de rating și 43.9% share, cifre de peste 5 ori mai mari decât televiziunea de pe locul secund care a obţinut numai 3.2 puncte de rating și 8.8% share. 

Peste 3.3 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 22:10, aproximativ 4 milioane de români au fost cu ochii pe noua ediție a show-ului.

 

Ansamblul folcloric ”Codrulețul”, Krzystof Maciej Kaczka, C.S. Shinobi, Nicolai Elistratov, Sabin Afilipoaei, Claudiu Macarie, Cveti & Jasi, Laura Muruzuc, Revolution Family, Radu Mateucă, Duo No Gravity, Natalia Tatarintseva, Tomer Dudai și Valentin Alexiu sunt cei care au obținut 3 sau 4 de DA și merg în următoarea etapă!

Vinerea viitoare, de la ora 20:30, noi concurenți vor demonstra că talentul lor merită o șansă pe scena Românii au talent!

 

Românii au talent – #un10perfect

 

Comentarii

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Trending

google.com, pub-4886972132153269, DIRECT, f08c47fec0942fa0