Rică Răducanu: Iuliana Tudor are de toate. Şi copil!

0
553

Iuliana Tudor a continuat, şi vineri seară, şirul întâlnirilor-regal cu telespectatorii. Emisiunea “O dată-n viaţă” îşi confirmă valoarea cu fiecare săptămână şi continuă să-i ţină pe români, în fiecare vineri seară de la ora 21.00, alături de TVR 1, pentru trei ore de spectacol, emoţii şi experienţe trăite o dată în viaţă.

Pe 26 aprilie, invitaţii Iulianei Tudor au fost Ileana Popovici şi Grupul Iza (Maramureş), Maricica Puică şi Veta Biriş (Ardeal) şi Rică Răducanu şi Aneta Stan (Dobrogea). Nu au lipsit Floarea şi Gheorghe (actorii Maria Buză şi Marius Rizea), Ansamblul Doina Dunării din Giurgiu, şi, bineînţeles, Nicolae Botgros şi Orchestra Lăutarii.

Probele muzicale continuă să plaseze emisiunea în topul producţiilor de televiziune, datorită autenticităţii repertoriului şi al modului în care oameni din categorii profesionale diverse înţeleg să fie reprezentanţi ai folclorului, preţ de o seară.

Însă probele practice sunt, de fiecare dată, adevărate provocări. În această ediţie, Rică Răducanu a avut de pescuit cu mâna peşti din acvariu, Maricica Puică a ţinut pe umeri “greutatea” folclorului, parcurgând un traseu cu cobiliţa în spate, iar Ileana Popovici a trebuit să recompună o trusă de mecanic.

Nu au lipsit nici lansările! S-a lansat FC TVR, o echipă de fotbal formată de fetele din ansamblul de dans. Antrenor şi portar – Rică Răducanu. Iar golgeter – Iuliana Tudor!

Ileana Popovici: “Emisiunea este excepţională! În peisajul mediatic în care există multe producţii de prost gust, emisiunea O dată-n viaţă este un format puternic, valoros! Datorită producătorilor şi datorită Iulianei Tudor, care e frumoasă şi caldă şi ştie să-i facă pe invitaţi să se simtă în siguranţă. Emoţiile sunt puternice, pentru că oamenii sunt puşi în situaţia de a ajuta. O dată-n viaţă este o emisiunea care ar trebui să continuie să existe. Ar fi păcat… Nu ştiu ce ar putea să o înlocuiască, pe ecranele românilor”.

Maricica Puică: Să accepţi invitaţia în emisiune e un lucru deosebit pe care poţi să-l accepţi măcar o dată-n viaţă. A fost fantastic, eu, pur şi simplu, am prins aripi! Şi vreau să ajut cât pot cazul pe care l-am reprezentat…. E o vibraţie minunată acolo… la sport e cu totul altfel, pentru sport… eram pregătită. Pentru momentele artistice întotdeauna emoţia e mare!

Rică Răducanu: “Asta e atmosfera care-mi place mie! Iubesc oamenii şi ştiu că s-au distrat vineri seară. Îmi place teribil mediul artistic – eu am diplomă de la un curs de actorie de 6 luni, am cunoscut şi am fost îndrăgit de actori precum Dem Rădulescu, Jean Constantin, Nae Lăzărescu, Stela şi Arşinel…. Dar la O dată-n viaţă a fost ceva… de nedescris. Şi Iuliana… Iuliana e frumoasă şi deşteaptă şi înaltă. Le are! Le are pe toate! Are şi copil!”

Iuliana Tudor: “Pe toate le făusem în emisiune! Dar golgeterul ansamblului de dans… n-am mai fost până acum! Iar cu un antrenor precum Rică Răducanu, te pregăteşti mai mult pentru glume, decât pentru sport. Le mulţumesc tuturor celor trei invitaţi pentru spectacolul de vineri şi vă invit în continuare să nu rataţi nicio ediţie a emisiunii, pentru că experienţele trăite doar o dată-n viaţă, au loc vinerea seara, la TVR1”.

Comentarii