Ricii Lompeurs lansează alături de Romanian House Mafia remake-ul „Smoking Nirvana" - RADAR DE MEDIA
Connect with us

LIFE STYLE

Ricii Lompeurs lansează alături de Romanian House Mafia remake-ul „Smoking Nirvana”

Published

on

Seria remake-urilor semnate de Romanian House Mafia continuă cu „Smoking Nirvana”.

Lansată de INNA în 2017 sub numele „Nirvana”, piesa s-a bucurat de rezultate foarte bune, atât în țară, cât și în afară, fiind unul dintre cele mai ascultate single-uri ale artistei.

Remake-ul „Smoking Nivana” dă un refresh piesei originale prin elementele de producție folosite,  oferind pasionaților de muzică dance un nou banger.

Cu o experiență de peste opt ani în industria muzicală, Ricii Lompeurs este un proiect care s-a făcut remarcat prin intermediul producțiilor originale dar și prin intermediul remix-urilor pe care le-a făcut de-a lungul timpului. Pe lângă activitatea de producător, artistul din spatele proiectului este pasionat și de DJing, fiind nelipsit de la evenimente și petreceri.

Romanian House Mafia este un proiect fresh ce se concentrează pe producții muzicale în zona dance și house. Sublabel-ul își propune să integreze cele mai fascinante obiective pe care România le are de oferit, în toate producțiile sale, ținând zona vizuală într-o continuă descoperire a peisajelor și monumentelor țării.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending