Connect with us

ALL MEDIA

Ricky Martin: “Recunoaşterea homosexualităţii mi-a adus succes”

Published

on

Cântăreţul portorican a declarat că dacă nu ar fi fost gay, nu ar fi avut succesul obţinut, asigurând că a devenit mai popular după recunoaşterea preferinţelor sale sexuale.

A trecut aproape un an de când artistul şi-a mărturisit public homosexualitatea, deşi acesta a recunoscut că ascunderea orientării sale sexuale i-a creat multe probleme interne, dar a fost şi ceea ce l-a motivat să muncească mai mult pentru a deveni artistul de succes care este astăzi.

„Dacă nu eram homosexual, nu aş fi avut copiii pe care îi am astăzi, care deja sunt o binecuvântare”, a declarat artistul de 38 de ani ziarului argentinian El Clarin. „Dacă nu eram homosexual, nu aş fi lucrat la modul obsesiv în care am făcut-o, încercând să evit ceea ce sunt. Vizualizând totul la un nivel macro, eu sunt ceea ce sunt pentru că m-am născut homosexual. Şi în toţi aceşti ani, manipularea emoţiilor, încercarea de a-mi crea personalitatea în funcţie de ceea ce oamenii aveau nevoie de la mine, toate acestea m-au întărit incredibil de mult. După cum se zice, acolo unde eu cad, mulţi sunt ucişi.”

Interpretul single-ului „Lo mejor de mi vida eres tu”, care tocmai a lansat albumul MÁS: Música+Alma+Sexo, a explicat, totodată, că acceptarea gustului său pentru bărbaţi nu schimbă cu nimic felul lui de a fi şi a adăugat că cel mai important lucru este faptul că se simte împlinit cu viaţa sa.

Cartea lui autobiografică, „Me”, este una dintre cele mai vândute biografii şi chiar dacă vânzarea discului său nu este încă numărul unu în rândul tuturor genurilor muzicale, este, în schimb, în topurile latine.

„În ziua în care mi-am anunţat homosexualitatea aveam 500.000 de oameni pe Twitter care mă urmăreau, iar acum am 2.8 milioane. Totul este relativ. Există oameni care înainte nu mă iubeau, şi acum mă plac pentru că sunt gay. Eu nu i-am minţit pe oameni, ci m-am lăsat sedus de negare, de religie, sexism, societate, de ceea ce reprezenta Ricky Martin. Până când am spus „destul, nu mai pot…”, a încheiat cântăreţul latino.

Sursa: peopleenespaniol.com

Foto credit: emm.ro

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

ALL MEDIA

KANAL D, amendă maximă de la CNA pentru prea multă publicitate difuzată!

Published

on

Televiziunea Kanal D a mai primit o amendă maximă, de 200.000 de lei, de la Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) pentru depăşiri ale duratei de publicitate permise de lege înregistrate în luna noiembrie, informeaza adevarul.ro .

Potrivit monitorizării realizate pentru perioada 1-30 noiembrie 2017, în intervalul orar 07.00–18.00, Kanal D a avut în total depăşiri de aproape trei ore (2 ore, 59 de minute şi 31 de secunde), depăşirea cea mai mare fiind de două minute şi 10 secunde. Pe 18 ianuarie, Kanal D a mai fost amendată cu 200.000 de lei de CNA pentru depăşiri ale duratei de publicitate permise de lege înregistrate în luna noiembrie, dar pentru intervalul orar 18.00–23.00. Pentru acel interval orar s-au constatat depăşiri de 3 ore, un minut şi 31 de secunde, iar depăşirea cea mai mare a fost de un minut şi 57 de secunde.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Radio

DigiFM, Andrei Stoica, fost concurent la Exatlon: ” nu mai știam să umblu pe telefon”

Published

on

Foto Credit: DIGI FM

Andrei Stoica, fost concurent la Exatlon, a fost invitat la matinalul Digi FM cu Bogdan Miu și Catalin Striblea. Acesta a fost nevoit să se retragă din concurs din cauza unei accidentări pe care a suferit-o în cadrul competitiei.

“Îmi pare rău. Ce pot să fac? Exatlonul este un concurs foarte dur, iar condițiile foarte grele de acolo m-au adus în situația în care m-am accidentat și să părăsesc concursul. Nu m-am gândit că va fi atât de greu. Probele erau grele dar frumoase. Lipsa mâncării și a vitaminelor a devenit de nesuportat la un moment dat, cel puțin de corpul meu.”, a spus Andrei Stoica. El a slăbit 10 kilograme în cele 9 săptămâni pe care le-a petrecut în cadrul concursului.

Despre show, fostul concurent a spus că totul se întâmplă în timp real.

“Se filmează nonstop. Noi nu știm foarte multe detalii. Nu știm nici cât e ceasul, ne orientăm după soare. Nu avem acces la telefoane. Când am ieșit din concurs și am intrat în posesia telefonului, mi-am dat seama că nu mai știu să umblu pe el, să intru în meniu.”, a mai zis el.

Andrei a răspuns și la întrebarea unui ascultător Digi FM, care era curios să afle dacă probele au loc zilnic.

“Aproape în fiecare zi jucam. O zi sau două pe săptămână erau de reality, ne plimbam pe plajă, stăteam, făceam testimoniale. Primele trei săptămâni au fost cele mai grele pentru că nu am avut pauză deloc.”, a povestit el.

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Radio

Vlad Mixich se alatura echipei DIGI FM

Published

on

La DigiFM schimbăm rețeta rubricilor de sănătate. Le dăm substanță, le difuzăm cu încredere și le dăm culoarea celor mai noi descoperiri medicale.

Ne ajută unul dintre cei mai de încredere experți în politici de sănătate, dr. Vlad Mixich, aflat de mulți ani în arena Sănătății românești unde aduce seriozitate, onestitate și grijă pentru pacienți și pentru informațiile sigure și verificate științific.

Inserția “pastilelor” lui Vlad Mixich în programele Digi FM vine să întărească astfel promisiunea brandului de a respecta acuratețea și relevanța informațiilor livrate ascultătorilor. “Mixul de sănătate” este un răspuns firesc la nevoia continuă a oamenilor de a afla care sunt lucrurile care le alterează sănătatea și care sunt căile pentru ocrotirea acesteia.

Vlad Mixich este visiting research fellow al Facultății de Medicină a King’s College (Colegiul Regal din Londra). A lucrat cu cele mai prestigioase instituții internaționale în domeniul politicilor de sănătate și a scris în România mii de articole despre sănătatea românilor și medicina modernă.

Vlad Mixich va aduce la Digi FM, atât în rubricile din matinal, cât și în retrospectiva de sâmbătă dimineața, știri, radiografii ale sistemului medical românesc, ultimele noutăți din avanposturile științelor medicale, dar și sfaturi utile despre cum ne protejăm sănătatea și cum prevenim anumite afecțiuni. Împreună cu el și invitații săi, ascultătorii Digi FM vor avea ocazia să (re)descopere încrederea în medicina bazată pe dovezi.

Tot ce este important în domeniul Sănătății, prin vocea expertului, de luni până vineri, la matinal, intre 8:00 si 9:00, precum și sâmbăta, de la ora 11:00. Doar la DigiFM. Ca să știi.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Abonează-te la RADAR!

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending