Rihanna, în lenjerie intimă la un festival din ţara sa natală (galerie foto) - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

Rihanna, în lenjerie intimă la un festival din ţara sa natală (galerie foto)

Published

on

Cunoscuta cântăreaţă a defilat la un festival din ţara sa natală, Barbados, alături de alţi oameni într-un costum format doar din sutien şi chiloţi.

Dezinvoltă şi lipsită total de inhibiţii, Rihanna a captat atenţia tuturor, aflându-se în centrul atenţiei. Artista s-a alăturat mulţimii care a sărbătorit Kadooment Day, un festival tradiţional din Barbados, scrie dailymail.co.uk.

Costumul roşu al Rihannei decorat cu pietre a atras rapid atenţia celorlalţi participanţi la paradă. Cântăreaţa a accesorizat ţinuta cu o pereche de ciorapi plasă şi a purtat pe cap o coroană cu pene.

Extrem de sociabila, Rihanna a dansat, a trimis sărutări mulţimii, a băut şi a vorbit cu prietenii în timpul petrecerii şi nu a părăsit paradă nici la începerea ploii. Grand Kadooment este sărbătoarea încheierii recoltării în Barbados. În luna iunie, Rihanna a devenit ambasadorul oficial al ţării sale natale.

Noul parteneriat va fi lansat printr-un concert pe care îl va susţine în capitala ţării, oraşul Bridgetown, în luna august. Acest eveniment face parte din turneul de promovare a celui mai recent album al său, intitulat ‘Loud’.

Rihanna şi-a lansat primul material discografic în 2005, iar primul ei single devenit No.1 a fost piesa „S.O.S.”. Au urmat alte trei piese care au ajuns pe prima poziţie a clasamentelor muzicale: „Umbrella”, „Take a Bow” şi „Disturbia”. Înainte de „Loud”, lansat anul trecut, cântăreaţa a lansat albumul „Rated R”, în noiembrie 2009. Albumele sale s-au vândut în peste 25 de milioane de copii pe plan mondial, iar cântăreaţa a fost recompensată cu nouă premii Grammy.

Sursa: MEDIAFAX

Foto credit: MEDIAFAX

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending