Rihanna vine la X Factor UK

0
778

Rihanna, superstarul ale cărui hituri sunt fredonate în întreaga lume, va participa la cea de-a doua etapă a megaspectacolului X Factor din Marea Britanie, în care vor fi selectaţi semifinaliştii ce vor fi luaţi sub îndrumarea unui membru al juriului.

Faimoasa cântăreaţa va cânta live în timpul Boot camp-ului, chiar înainte de prestaţia în faţa juriului a concurenţilor ce se luptă să treacă în faza următoare a show-ului.

În timp ce concurenţii se vor pregăti să dea reprezentaţii impresionante, care să convingă juriul X Factor că merită să treacă în următoarea etapă a show-ului, Rihanna îi va încânta  pe spectatori cu ritmurile inconfundabile şi cu vocea sa puternică.

Rihanna cântă pentru fanii care urmăresc show-ul, dar şi pentru concurenţii X Factor care au ajuns în Boot camp şi care aşteaptă cu sufletul la gură momentul când vor trebui să dovedească că au factorul X şi că sunt îndeajuns de buni ca să treacă sub îndrumarea unui jurat la X Factor. Prezenţa Rihannei este menită să îi incurajeze pe concurenţi, să îi motiveze să cânte impecabil şi să se mişte ca nişte adevărate staruri cât timp se vor afla pe scenă.

Britanicii vor fi din nou martori la fenomenul X Factor începând din 20 august, când supershow-ul X Factor va debuta în Marea Britanie cu un juriu nou, format din Lous Walsh, Kelly Rowland, Tulisa Contoslavos şi Gary Barlow.

În Romania, tocmai s-a încheiat prima etapa a supershow-ului X Factor, urmând acum tabăra de pregătire, ce îi va reuni la Bucureşti pe toţi cei care au reuşit să treacă de perioada audiţiilor. Pe parcursul zilelor petrecute în tabără, concurenţii vor beneficia de sfaturi, dar vor fi şi supuşi unor probe în urma cărora se vor decide cei 24 de semifinalişti.

 

Comentarii