Roast istoric mult așteptat în ultima ediție de audiții. Lady Diana va urca pe scena iUmor - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Roast istoric mult așteptat în ultima ediție de audiții. Lady Diana va urca pe scena iUmor

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Seria roast-urilor istorice continuă și astăzi cu o prezență mult așteptată. Lady Diana, prințesa poporului englez, face o vizită emisiunii iUmor, în această seară, de la 20:00, la Antena 1.

            Personajul istoric care va marca sfârșitul etapei audițiilor iUmor este Prinţesa de Wales, cunoscută de public și sub numele de Lady Diana.  Actrița Alexandra Velniciuc va readuce la viață cel mai îndrăgit membru al Casei Regale din toate timpurile, într-un roast suficient de acid cât să contrabalanseze bunătatea personajului. Prințesa poporului britanic va lua la roast în această seară atât Familia Regală Britanică, cât și Familia Regală a României. Întrebată care au fost motivele pentru care a apreciat-o pe  Lady Diana, Delia a răspuns: ”Mi-a plăcut că a fost un suflet rebel și a ieșit din tipare. Era simpatică. Era om!”. Telespectatorii pot urmări ultima ediție din audiții în această seară, de la 20:00, la Antena 1.

Următoarele ediții din cel de-al 11-lea sezon iUmor pot fi urmărite în fiecare duminică, de la 20.00, la Antena 1! Delia, Cheloo și Mihai Bendeac se vor așeza la masa juriului și se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii. În noul sezon iMai mult umor, Vlad Drăgulin va urmări tot ce se întâmplă în culisele emisiunii iUmor prin ochii personajului Titi Tiriboi, zis Puiu, un impresar de vedete în vârstă de 74 de ani. Serialul iMai Mult Umor, al cărui protagonist este, va însoți fiecare ediție iUmor și va fi difuzat săptămânal, pe Antenaplay.ro.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending