Connect with us

Reality Show

Roata s-a întors! Gabi și Giulia preiau conducerea Fermei!

Published

on

            Săptămâna trecută s-a încheiat cu eliminarea lui Paul Diaconescu și cu o misiune dublă primită de fermieri: atenția la un ceas care are nevoie de resetare și grija de a menține un foc în vatra abia construită! Noaptea nu a fost deloc una ușoară pentru fermieri și le-a crescut starea de oboseală la cel mai înalt nivel: „Mai am 3% baterie. Sunt fără mâncare și fără somn”, a spus George Piștereanu odată cu sosirea dimineții.

 

Sosirea Mihaelei în fermă le va aduce concurenților, în această seară, una dintre cele mai mari surprize de până acum: Gabi Toader și Giulia Nahmany vor fi primul cuplu care va conduce activitatea săptămânală. Și dacă șocul nu era suficient pentru ceilalți din casă, următoarea veste, cu siguranță, a atins apogeul: toți fermierii, cu excepția Andreei Antonescu care are imunitate, vor fi servitori!

 

Primele ore ale noului mandat vor aduce și primele conflicte între fermieri și șefii casei! Gabi va fi extrem de direct față de noile reguli pe care vrea să le impună: „Pe tura mea nu se iubește. Gagicăreala… seara în pat!”. Elena Chiriac nu se va feri să-și spună părerea și să intre chiar în discuții repetate cu Gabi. Concluzia trasă de ea va fi una dură: „Nu cred că se suportă pe ei înșiși, dar unul pe celălalt ?!”.

 

Misiunea de avea grijă de ceas nu se va opri pe tot parcursul zilei și se va dovedi a fi o provocare mult mai mare decât se așteptau la început! După câteva ture în care nimeni nu va întoarce ceasul la minutul corect, seara le va aduce o surpriză extrem de… neplăcută! Cum vor decide Cristi și Mihaela să îi pedepsească pe concurenți și cum se vor descurca aceștia, după o nouă zi fără mâncare, aflăm în această seară!

 

Tot astăzi, doi concurenți vor reprezenta întreaga echipă în lupta pentru mâncare! Potențiala recompensă, sarmalele, va reprezenta o motivație extrem de mare a acestora pentru a lupta cu toate forțele. Câtă mâncare vor câștiga fermierii și cum va arăta bucuria unei mese consistente, rămâne să descoperim!

 

Astăzi, de la ora 21:30, tensiunea atinge noi limite, idila dintre Viviana și George continuă să aducă momente încărcate de romantism, iar foamea și oboseala se resimt tot mai mult în fiecare misiune primită! Toate acestea și multe altele nu pot fi ratate în Ferma. Orășeni vs Săteni, la PRO TV.

 

 

 

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending