Connect with us

ENTERTAINMENT

Robb lansează „Miezul nopții”, o piesă care ne introduce în viața din cartier.

Published

on

Foto credit : Roton Music

Robb a lansat joi, 15 septembrie, „Miezul nopții”, o piesă care este dedicată vieții din cartier, în special atunci când noaptea își face intrarea în scenă, iar oamenii locului își dau frâu liber.

Odată ce ai auzit soundul specific al piesei, vei simți, fără dar și poate, energia și iubirea pe care Robb o are față de locul său natal, care prinde viață când se lasă noaptea, departe de ochii curioșilor.

Mai mult, „Miezul nopții” este o piesă care vorbește nu doar despre un anumit vibe, ci mai ales despre oamenii din cartier, cu toate influențele lor specifice.

De la dependențe până la dorința de a experimenta fiecare vibrație la maximum, „Miezul nopții” ne face o inițiere în tot ce înseamnă viața din cartier. Piesa lui Robb este aici să rămână, pentru că spune o poveste despre un anumit extaz cu care suntem familiari, într-un mod nou și personalizat.

„Piesa este ca un imn pentru cei de la bloc, o piesă care trezește o energie colectivă, o stare, o piesă care te face să vrei să o asculți când ești cu ai tăi.

Am lucrat alături de K’ali pentru Miezul nopții și ceea ce vrem să transmitem prin intermediul ei este tocmai acea stare pe care o simți atunci când ești cu oamenii tăi”, a povestit Robb.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending