Connect with us

Reality Show

Robert Moscalu, eliminat de la Survivor 2023. Scandal la plecarea lui din concurs: „De ce mereu oamenii reali și corecți au de suferit?”

„Îmi doream să rămân în concurs. Tot nu am cuvinte”

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Robert Moscalu a fost eliminat de la Survivor România 2023 în ediția din 3 mai. Concurentul a izbucnit în lacrimi când a aflat că e nevoit să plece din competiția din Republica Dominicană.

Cu câți bani au plecat concurenții de la SURVIVIOR ROMÂNIA. Sumele sunt faboloase!


Săptămâna aceasta, doi concurenți au fost în pericol de eliminare de la Survivor România 2023. Ștefania Stănilă a fost propusă spre eliminare de majoritatea concurenților rămași în concurs, iar Robert Moscalu a fost propus de Andrei Krișan, care a avut imunitate. Cel din urmă a și părăsit concursul. Robert Moscalu a fost eliminat de la Survivor România 2023, căci a primit cele mai puține voturi din partea publicului. „Concurentul eliminat de la Survivor România 2023 e Robert”, a anunțat prezentatorul Daniel Pavel în ediția din seara aceasta a emisiunii de la PRO TV.

Modificări urgente în grila de programe PRO TV. Este vizat reality show-ul SURVIVIOR ROMÂNIA


Robert Moscalu: „E uimitor ce am trăit, m-am dezvoltat pe toate planurile posibile” Imediat, Robert Moscalu a izbucnit în lacrimi. Cu greu a făcut și câteva declarații. „Îmi doream să rămân în concurs. Tot nu am cuvinte. Vreau să le mulțumesc celor care m-au susținut, oamenilor de lângă mine cu care am conviețuit 4 luni, dumneavoastră… E uimitor ce am trăit, m-am dezvoltat pe toate planurile posibile.. O să îmi fie dor de Survivor România”, a spus el.

Facebook Comments Box
Advertisement
2 Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending