Connect with us
Redactia Radar de Media

Published

on

Robert Pattinson vorbeşte deschis, într-un interviu exclusiv acordat revistei OK!, despre viaţa sub lumina reflectoarelor, după ce Twilight i-a schimbat dramatic viaţa.

Starul se află din nou în Vancouver unde filmează The Twilight Saga: Breaking Dawn, alături de iubita sa atât pe ecran, cât şi dincolo de el, Kristen Stewart. Actorul în vârstă de 24 de ani nu a pierdut însă contactul cu partea lui sensibilă.

Cu toate că Rob se arată îngrijorat de faptul că Twilight îi va pune o anumită etichetă în cariera sa, el spune că îi place să realizeze filme romantice.

“Da, sunt un mare fan al poveştilor de dragoste de pe ecran, iar aceste filme nu sunt numai pentru femei. Şi bărbaţii pot aprecia filmele de dragoste.”, spune Rob celor de la OK!.

În interviu, Pattinson îşi arată partea sensibilă şi în momentul în care dezvăluie cât de emoţionant a fost pentru el să lucreze cu animalele pentru pelicula Water for Elephants.

“Ea a fost cea mai bună actriţă cu care am lucrat în toată viaţa mea. Am plâns când femela de elefant a fost înfăşurată. N-am mai plâns niciodată când cineva a fost înfăşurat.”, mărturiseşte el despre lucrul cu femela de elefant.

În cazul în care v-aţi întrebat vreodată ce îi place „vampirului” să urmărească la televizor, aflaţi că: „Eu nu schimb niciodată canalul în remorca mea. Mă uit doar la reluări ale House of Payne şi Two and a Half Men. Îmi place Cops, cred că este show-ul meu de televiziune preferat.”

Se pare că anul trecut şi-a pus amprenta pe Robert Pattinson care a ajuns să fie prea stresat din cauza statutului său de celebritate: “Faptul că toată lumea te cunoaşte e ciudat pentru că oamenii au această relaţie unilaterală în care se uită la poza ta şi simt că te ştiu mai bine decât pe cineva cunoscut cu adevărat de ei. Chiar nici eu nu mă cunosc atât de bine.” spune el.

În acelaşi interviu, Pattinson a spus că admiră “micile” escapade ale lui Charlie Sheen: “Îmi plac oamenii nebuni cărora nu le pasă de nimic şi nu se opresc din ceea ce fac pentru nimic în lume.”.

Sursa & Foto Credit: Ok!

Comentarii

comments

Facebook

IN Trending